Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 09:02, 21 lis 2015

polinka napisał(a)

Chyba mnie zmotywowałaś do działania

I super.ale sie ciesze.navigatorskie pierniki w tylu domach
nawigatorka 09:03, 21 lis 2015

Kuba napisał(a)
to ja też będę piekła

Super czekam na relacje
nawigatorka 09:04, 21 lis 2015

waldek727 napisał(a)

Phi.
Jakie ono tam społeczne jak skierowane tylko do jednej płci.
,,Babskie" i tyle.

Ale ta plec rutaj to 99 % wiec mozna powiedziec spoleczenstwo.ale i Ty Waldku piec mozesz
polinka 09:07, 21 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

I super.ale sie ciesze.navigatorskie pierniki w tylu domach

I nie tylko pierniki
Madzenka 09:21, 21 lis 2015

Beton na Westwing superowy ale ceny straszne zatem kopiuj I rob będziemy kupować jako zamiennik zamowiłam sobie ławkę w pokryciu imitującym beton ...
Ja tam nie moge wchodzić bo mi konto strasznie szybko pustoszeje.... Ale w czwartek nie oparłam sie talerzykom płaskim jak kartka papieru... Bedziemy świateczne ciasto z nich jesć

Dobrze ze mi przypomniałś o wymyciu kul i nasypaniu karmy. Moje wisza co roku na brzozach i podglądam ptaki z okien.
nawigatorka 09:33, 21 lis 2015

polinka napisał(a)

I nie tylko pierniki

czekam na Twoja gwiazde
nawigatorka 09:36, 21 lis 2015

Madzenka napisał(a)
Beton na Westwing superowy ale ceny straszne zatem kopiuj I rob będziemy kupować jako zamiennik zamowiłam sobie ławkę w pokryciu imitującym beton ...
Ja tam nie moge wchodzić bo mi konto strasznie szybko pustoszeje.... Ale w czwartek nie oparłam sie talerzykom płaskim jak kartka papieru... Bedziemy świateczne ciasto z nich jesć

Dobrze ze mi przypomniałś o wymyciu kul i nasypaniu karmy. Moje wisza co roku na brzozach i podglądam ptaki z okien.

Pamietam ze jak w ubieglym roku powiesilas kulki z karma to odwazylam sie napisac mojego pierwszego posta ze i ja takie mam u siebie i od tego sie zaczelo comming out po paru latach
Zaloguje sie zatem dzis bo mnie te talerze zaciekawily na razie opracowalam robienie betonowych jaj (moze widzialas u Malcul) moze i na inne projekty przyjdzie czas a lawke chetnie bym zobaczyla
waldek727 11:28, 21 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

Ale ta plec tutaj to 99 % wiec mozna powiedziec spoleczenstwo, ale i Ty Waldku piec mozesz

Bo i będę, ale alternatywą dla Twoich pierniczków będzie ciasto marchewkowe z przyprawą korzenną z kremem mascarpone.
nawigatorka 12:42, 21 lis 2015

waldek727 napisał(a)

Bo i będę, ale alternatywą dla Twoich pierniczków będzie ciasto marchewkowe z przyprawą korzenną z kremem mascarpone.

Brzmi dobrze.ja wlasnie wyciagnelam z piekarnika tarte migdalowa z gruszkami duszonym w winie
nawigatorka 12:58, 21 lis 2015

Na dobra fotografie za daleko ale w lornetce bylo widac jak na dloni-jakies 500 metrow od mojego domu maja swoja trase stada jeleni-jeleni nie saren bo te to nic nadzwyczjnego.niesamowicie wielkie zwierzeta z okazalym porozem.gdy biegna w stadzie wygladaja niezwykle dostojnie.