Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

siakowa 13:50, 10 gru 2015

nawigatorka napisał(a)
no tak.nic tak nie cieszy jak nieszczescie blizniego

toc to nie o moje szczęście chodzi tylko o poczucie wspólnoty w nieszczęściu
amelia_b 13:53, 10 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Domyslam sie ze latwe to nie bylo... moja starsza jak raz powiedziala w zlosci ze mnie nie lubi to sama sie tak tym przejela i strasznie sie poplakala i nie mogla przez to zasnac.
nigdy nie jest gdy w grę wchodzą dziecięce nieokiełznane emocje plus nieokiełznany rodzic furiat i choleryk, mieszanka wybuchowa tylko że jego puszcza szybciej niż mnie
kasia_w 13:54, 10 gru 2015

Czytam i czytam. Powiem tylko- praca leczy
i duże dzieci też
uknob 13:57, 10 gru 2015

ale sliczne macie te ogrody

http://www.datezone.com
amelia_b 13:57, 10 gru 2015

kasia_w napisał(a)
Czytam i czytam. Powiem tylko- praca leczy
i duże dzieci też
zgadza się w pracy się psychicznie odpoczywa od domu i dzieci ja wczoraj po młodego nie chciałam jechać wcześniej żeby jeszcze trochę w spokoju posiedzieć to mój małżonek stwierdził że jestem wyrodna matka i się dziecka wyrzekłam, w końcu sam po niego pojechał
kasia_w 14:05, 10 gru 2015

amelia_b napisał(a)
zgadza się w pracy się psychicznie odpoczywa od domu i dzieci ja wczoraj po młodego nie chciałam jechać wcześniej żeby jeszcze trochę w spokoju posiedzieć to mój małżonek stwierdził że jestem wyrodna matka i się dziecka wyrzekłam, w końcu sam po niego pojechał

To nie będzie popularne, co powiem- okres, kiedy moje dzieci były malutkie wspominam okropnie. Może i jestem wyrodną matką, a może nie. Teraz, kiedy mają 9 i 12 lat w końcu czuję się osobnym, pełnym człowiekiem. I lepszą matką.
iwka 14:07, 10 gru 2015

kasia_w napisał(a)

To nie będzie popularne, co powiem- okres, kiedy moje dzieci były malutkie wspominam okropnie. Może i jestem wyrodną matką, a może nie. Teraz, kiedy mają 9 i 12 lat w końcu czuję się osobnym, pełnym człowiekiem. I lepszą matką.

czuję to samo
amelia_b 14:07, 10 gru 2015

kasia_w napisał(a)

Kasia to co piszesz jest prawdą i wcale nie musi być popularne, ja czekam aż wrócę do siebie bo teraz też nie wiem czasem gdzie jestem
amelia_b 14:08, 10 gru 2015

Asia za rok może dwa będzie lepiej, miejmy nadzieję
Margarete 14:36, 10 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

jeszcze chwilka i na grzyby patrzeć nie będziemy mogli
Dziękuje tak szczerze. robie wszystko instynktownie. nie zastanawiam się szczególnie nad tym co do czego pasuja co nie. wybieram z mozliwości to co mi się podoba, a niewiele rzeczy mi się podoba może dlatego wszystko do siebie pasuje buziaki

PS. lubię Cię czytać

Cieszę sie że lubisz.........
Ja lubię gadać....duzo......a więc i piszę tez dużo...
A taki instynkt jak twój to skarb, skoro "samo" ci sie wszystko tak swietnie komponuje i układa ....