A widziałaś u Asi coś brzydkiego? Istne Stepford!
Własne je myje
Asiu na gorąco i ze łzami w oczach chciałam Ci podziękować za pierniki! W jednej chwili powróciły wspomnienia z dzieciństwa, zapach, smak ciasta jest dokładnie taki jak 20 lat temu gdy piekłam pierniki z mamą... Nie lubię świąt ale kocham przygotowania i wszystkie łzy,które temu towarzyszą. DZIĘKUJĘ!!
Czytam codziennie. Zachwycam się wszystkimi pomysłami tu znalezionymi, podobajæ mi się. W drugim życiu też stworzę takie nowoczesne klimaty w prostym stylu. A w tym życiu powiem tylko, że mój najmłodszy ma już 12 lat i ostatnio powiedział, że ma fochy, bo dojrzewa Przeżyłam już dojrzewanie trzech pozostałych. I chyba nie zależy to tak do końca od wieku kalendarzowego. Moja 21-letnia córka nadal jak co powie, to włazi mi w pięty Wczoraj było znowu spięcie. 12- latek wczoraj podsumował: Moja siostra jest niepoważna. Zaraz poczułam się lepiej. Bynajmniej nie poczułam się, jak wyrodna matka.
przynajmniej się nie nudzisz
a krzyczał ci już że cię nie nawiedzi i chciała by żebyś umarła i że chce inna mamę? jak nie to nie jest jeszcze tak źle edit: mi tak się już kilka razy oberwało
doszła do mnie przesyłka z wiankiem - jest BOOOOOOOOSKI Dziękuję