Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

nawigatorka 14:00, 11 gru 2015

amelia_b napisał(a)
oj chciałabym chciała, ale poczekam jeszcze ze 3-4 lata i będę leżeć dwa lata jak męża namówię na kolejną pociechę ja jestem jedynaczką i zawsze mi się marzyła duża rodzina, wesoło jest jak się potem wszyscy na starość zjeżdżająmoże będę mieć więcej cierpliwości przy trzecim

O jaka zdeklarowana.myslisz ze jak ma sie wiecej dzieci to wieksze prawdopodobienstwo,ze ktores o rodzicach nie zapomni? Ja wolałabym byc rodzicem,ktory od dzieci nie oczekuje.ode mnie sie oczekiwalo i robilam wszystko pod prad
nawigatorka 14:02, 11 gru 2015

Margarete napisał(a)

Bywa...że rozsądek swoje a nastrój i emocje swoje....trzeba po prostu przeczekać
A co do tych 25 lat...ha, ha, ha to dzieki za komplement......chociaż opakowanie juz starsze....ale to tylko opakowanie.....to w duszy nadal 25 ...no może max 30 lat gra..

p.s. powiem ci w tajemnicy że mój syn tez tak jak ty z pierwszego rocznika który szedł do gimnazjum....więc dzieli nas pokolenie....ale mnie to zupełnie nie przeszkadza Asiu
Buziam!

I co dobry rocznik prawda?
Mi tez nie przeszkadza a wrecz jest dumna ze chcesz mimo to ze mna rozmawiac.

Dzis juz M przejmie role czarnego charakteru w rodzinie
nawigatorka 14:03, 11 gru 2015

Mixtoorka napisał(a)

O to tak jak u mnie, tylko ja po tych 2 mam już dość . Ale Twoje dziewczynki słodkie są

Wiadomo ze nie swoje dzieci prawie zawsze slodkie sie wydaja
amelia_b 14:54, 11 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

O jaka zdeklarowana.myslisz ze jak ma sie wiecej dzieci to wieksze prawdopodobienstwo,ze ktores o rodzicach nie zapomni? Ja wolałabym byc rodzicem,ktory od dzieci nie oczekuje.ode mnie sie oczekiwalo i robilam wszystko pod prad
no mam nadzieję
magnolia 16:09, 11 gru 2015

Asiu nie chciałam Ci przywalić, że narzekasz...to miało być miłe, ale język pisany nie wyraża czasem wszystkiego. Buziaki
nawigatorka 16:47, 11 gru 2015

magnolia napisał(a)
Asiu nie chciałam Ci przywalić, że narzekasz...to miało być miłe, ale język pisany nie wyraża czasem wszystkiego. Buziaki

Ale sokojnie.nie odebralam tego jak cos zlego ale jak kopa do ogarniecia.i dobrze.ja wczoraj tylko rano wspomnialam ze dzieci mnie doswiadczaja a reszta sama sie posypala na forum.ale nawet dobrze-mialam z kims doroslym okazje pogadac
nawigatorka 16:48, 11 gru 2015

amelia_b napisał(a)
no mam nadzieję

Kuba 19:03, 11 gru 2015

o dzieciach dyskusję poczytałam, ale się nie wypowiem wyjątkowo
malkul 19:19, 11 gru 2015

Asia jakbyś znała Martę to byś zjarzyła , ta kobita słucha swoich dzieci wbijając w nich oczy te nastolatki głaszczą się i przytulają, rozmawiają jak by byli dla siebie najważniejśi na świecie, ech długo by opwiadać...
coś wspaniałego , to co z mężem stworzyli ,t en dom, to ciepło tę wyrozumiałość ,- nie spotkałam nigdzie i nigdy!!!
nawigatorka 19:40, 11 gru 2015

Kuba napisał(a)
o dzieciach dyskusję poczytałam, ale się nie wypowiem wyjątkowo

A dlaczego to?