Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

inag 01:22, 15 gru 2015

Ale się dzisiaj opierdzielacie no Tylko 83 posty do nadrobienia po całym dniu! Zawsze jak tu wchodzę wieczorem to ponad 100 lub i 200 a dziś tylko 83???! Co to ma być?
A tak poważnie to poczytałam o praniu i prasowaniu. Tego drugiego nie znoszę szczerze ale niestety mój M też nosi koszule więc...
Gratulacje na 800!
Kuba 05:02, 15 gru 2015

Sebek napisał(a)

Jakoś czuję się niespełniony stojąc z żelazkiem w ręku Traktuję to jako czynność normalną, codzienną Jak sprzątanie, mycie okien, pranie, gotowanie (w kuchni głównie sprzątam ) i całą resztę wchodząca w skład housekeeping'u Realizuje się w inny sposób

niestety też się czuję niespełniona z żelazkiem w ręku, ale jak mi się nazbiera góra prasowania to spać w nocy nie mogę, wstaję i prasuję, sen przychodzi, gdy góra zniknie
i potwierdzam, że suszarka uratowała mi życie
amelia_b 07:02, 15 gru 2015

inag napisał(a)
Ale się dzisiaj opierdzielacie no Tylko 83 posty do nadrobienia po całym dniu! Zawsze jak tu wchodzę wieczorem to ponad 100 lub i 200 a dziś tylko 83???! Co to ma być?
A tak poważnie to poczytałam o praniu i prasowaniu. Tego drugiego nieznoszę szczerze ale niestety mój M też nosi koszule więc...
Gratulacje na 800!
bo się za prasowanie wszyscy wzięlia co do prasowania, i tego kto się spełnia kto nie, wczoraj wracam z pracy, mój em na kanapie siedzi i mówi: koszulka na wf nie uprasowana była, na to ja i co prasować musiałeś? na to on: no, następnym razem żeby była. się normalnie za chlastać można
siakowa 07:40, 15 gru 2015

ja się tez zastanawiam nad suszarką...podobno właśnie pralko suszarki sa do bani ale to tak jak ze wszystkim jak coś do wszystkiego to ejst do niczego...o suszarkach słyszałam różne opinie, jedni twierdza że nie gniecie inni że tak, pewnie i od modelu i od ilości załadowanego prania i od poczucia potrzeby gładkiego ubrania zależy ale przynajmniej tak się nie kurzy jak przy rozwieszonym praniu.... gocha malkulkowa wywołuje do tablicy...nie kurzy się tak?
nawigatorka 07:48, 15 gru 2015

siakowa napisał(a)
ja się tez zastanawiam nad suszarką...podobno właśnie pralko suszarki sa do bani ale to tak jak ze wszystkim jak coś do wszystkiego to ejst do niczego...o suszarkach słyszałam różne opinie, jedni twierdza że nie gniecie inni że tak, pewnie i od modelu i od ilości załadowanego prania i od poczucia potrzeby gładkiego ubrania zależy ale przynajmniej tak się nie kurzy jak przy rozwieszonym praniu.... gocha malkulkowa wywołuje do tablicy...nie kurzy się tak?

A od prania sie kurzy?
nawigatorka 07:49, 15 gru 2015

Sebek napisał(a)

Jakoś czuję się niespełniony stojąc z żelazkiem w ręku Traktuję to jako czynność normalną, codzienną Jak sprzątanie, mycie okien, pranie, gotowanie (w kuchni głównie sprzątam ) i całą resztę wchodząca w skład housekeeping'u Realizuje się w inny sposób

Cos ostatnio Sebku jezyk polski Ci widze nie wystarcza
nawigatorka 07:51, 15 gru 2015

amelia_b napisał(a)
bo się za prasowanie wszyscy wzięlia co do prasowania, i tego kto się spełnia kto nie, wczoraj wracam z pracy, mój em na kanapie siedzi i mówi: koszulka na wf nie uprasowana była, na to ja i co prasować musiałeś? na to on: no, następnym razem żeby była. się normalnie za chlastać można

Ja bym juz zastrajkowala i przestala prasowac.Mozna eMowi prasowac ale do momentu,kiedy to ceni i choc poprosi.ojoj
nawigatorka 07:52, 15 gru 2015

inag napisał(a)
A tak poważnie to poczytałam o praniu i prasowaniu. Tego drugiego nie znoszę szczerze ale niestety mój M też nosi koszule więc...
Gratulacje na 800!

Jestes boska.ale.przynajmniej wiem ile posyow bylo
Dziekuje za gratki
nawigatorka 07:52, 15 gru 2015

Zmykam do przedszkola.baj baj
siakowa 07:55, 15 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

A od prania sie kurzy?

a nie? nie kurzy Ci się od rozwieszonych ubrań? wszędzie gdzie ubrania tam się kurzy. przekładanie, składanie rozwieszanie, strzepywanie....ja w pralni myje CODZIENNIE podłogę i CODZIENNIE jest zakurzona... ale mam grafitowe kafelki wiec to widze.