Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

nawigatorka 19:46, 21 gru 2015

inag napisał(a)
W sekrecie Ci powiem, że tak jak uwielbiam swoją teściową (równa babka naprawde) to jej kuchnia też jest delikatnie mówiąc nie w moim guście (dobrze,że u siebie tego nie piszę bo jeszcze kiedyś by przeczytała)

Wiesz ze to dlugi temat do rozmow.ale jak rowna babka to i samokrytyczna i umiaca przyjac ewentualna krytyke.ja swojej mojego miejsca w sieci nie zdradze
nawigatorka 19:47, 21 gru 2015

Sebek napisał(a)

Ja to tak wnioskuję, że nie wiesz kto to Anthea Turner Od niej znam ten sposób i myślę, że dziewczyny też Wyszło pięknie

Nie mam pojecia kto to.ale dzieki Twojemu FB pewnie jeszcze wiele o zyciu sie dowiem
Sebek 19:49, 21 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Nie mam pojecia kto to

Brytyjska perfect housewife!!!
Nauczyła mnie housekeepingu, a jej perfect wisdoms są na wagę złota!
nawigatorka 19:50, 21 gru 2015

Ensata napisał(a)
Powiedz Ty mie jeszcze skad Ty bierzesz grzyby surowe?????Mrożone tak, czy pieczarka? Ale bym zjadła jaką grzybową. U mnie barszcz. Mam już zakwas, chyba z 2 tydzień, tak że pózniej to pare sekund roboty. Ale uwielbiam grzybową. Niestety u mnie nikt oprócz mnie nie je.

Dla mnie pieczarka to nie grzyb.mroze takie prosto z lasu.bez gotowania itp.u mnie i grzybowa i barszcz ale juz nie postny.ja grzybowa kocham.i tez katwa i szybka.u mm e barszcz bardziej pracochlonny bo na wolowinie,z pieczonych burakow i gotowanych grzybów suszonych
Sebek 19:51, 21 gru 2015

Na fb jestem już tylko z powodu grup na studiach, bo tam wszystko wrzucamy Przeglądam go prawie na bieżąco, ale swoją działalność ograniczyłem do minimum
nawigatorka 19:52, 21 gru 2015

Sebek napisał(a)

Brytyjska perfect housewife!!!
Nauczyła mnie housekeepingu, a jej perfect wisdoms są na wagę złota!

Angielski znam ale w nadmiarze mnie drazni.ja perfekcyjna nie jestem wiec pewnie szybko sie z ta pania nie zakoleguje
nawigatorka 19:53, 21 gru 2015

Ensata napisał(a)
Poka gdzie słoiki widziałas? tez chce

Wpisz w necie sloik z uszkiem. Za ok 8 zl sa
nawigatorka 19:54, 21 gru 2015

Sebek napisał(a)
Na fb jestem już tylko z powodu grup na studiach, bo tam wszystko wrzucamy Przeglądam go prawie na bieżąco, ale swoją działalność ograniczyłem do minimum

Ale juz troche mi sie tego minimum wyswietlilo szczerze nie znosze fb
amelia_b 21:01, 21 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Nie mam pojecia kto to.ale dzieki Twojemu FB pewnie jeszcze wiele o zyciu sie dowiem
Ja też nie wiem kto to,jak mam z czymś problem to wujka gugle pytam
ren133 21:35, 21 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Tak cos kiedys pisalam ale nie pamietam gdzie wiec napisze jeszcze raz: do warzywnego wywaru dodaje: surowe grzyby b podsmarzone na masle z cebula,oraz grzyby suszone,ugotowane i zmiksowane na gladko z woda w ktorej sie gotowaly. Doprawiam i na koniec dodaje ubita na sztywno kremowke z odrobina soku z cytryny i podaje z grzankami. Bulionu nie moze byc za duzo bo zupa ma miec konsystencje kremu z plywajacymi w nim swiezymi grzybami.ubita smietana daje lekko musujaca,puszysta konsystencje.

Dzięki Asiu ... wszystko fajnie tylko tych surowych grzybów nie mam