Dołączam się do zauroczonych dekoracjami. Ja też na cegłę mam ochotę ale u mnie to się wiąże z dużym remontem bo trzeba by schody skuc i zrobić od nowa. Eh chyba nie doczekam się tej zmiany.
o dziekuje.milo mi to czytac
Ale masz na mysli rozebranie schodow czy tylko zewnetrznych powlok? Bo bzmi faktycznie powaznie.
Zawsze jakas wneka,kawałek sciany sie znajdzie
JA mam schody lane betonowe odłożone płytkami i są bardzo nie równe i nie bezpieczne bo mają takie metalowe wykończenie.Calosc trzeba rozwalić i od nowa wylać i zrobic drewniane ☺ Nie dosc ze koszt duzy to jeszcze z eM musze walczyc bo on nie znosi remontow.
Asiu
Ślicznie przygotowałaś stół na Wigilię
Nic dziwnego, że wszystkim się podobało ... nawet babci
Bardzo klimatycznie ... mam nadzieję, że mikołaj się spisał Pochwal się co Ci przyniósł
A wianek z korków na Sylwestra przygotowałaś?
To akurat stol z Bozego narodzenia wianek na sylwestra zgadza sie.
A mikolaja sie oczywiscie spisal-przyniosl ksiazki do poczytania i zaproszenie na lekcje jazdy na nartach bo nigdy nie mialam okazji sprobowac a niedawno podobno wspomnialam ze bym chciala a jak u Ciebie?
No jakby nie było stół pięknie przystrojony
Prezenty fajne ... zwłaszcza karnet
U mnie bez szaleństw - perfumy - jedne z 3 moich pewniaków: Givenchy Verry Irresistible L'Intense a od córci dostałam herbatki owocowe z własnoręcznie wykonanymi hasłami typu: "to będzie cudowny dzień"
Święta jak święta gościnnie ... ale wczoraj mus było zrelaksować się wieczorkiem na termach (45 km ode mnie są Termy Uniejów) ... wspaniały wypoczynek
Pozdrawiam