Ania jak będziesz miała chwilkę zaglądnij co dziś upolowałam na złomowisku za przykładem Alinki. Może będziesz miała pomysł w którym miejscu najbardziej będzie pasowało myślę za kapliczką na rózance lub koło tego placyku z hortkami co ma być pergola z ławeczką tam za gunnerką- w jakimś koklorze byś to widziała?
Dzieki i za foty tego cudnego miejsca u ciebie i za zbieranie naionek ożanki. Juz nie musisz zbierac, okaząło sie że ja ja mam u siebie - dostałam na początku maja kilka róznych sadzonek od naszej Pani Przyrody i okazało sie ze jedna z nich to ozanka własnie - naszczęscie posadziłam ja w towarzystwie Leosia i Quen os sweden wiec jej ciemno rózowy kolor fajnie współgrać bedzie z rózami jak zakwitna ponownie.
Oj to ważne informacje Lukasz, dzieki, własnie moje odmianowe z ub. roku, pełne nie wzeszły...teraz kupiłam kolejne i bede sadzic tak jak radzisz...na górce
U mnie tez moje lokalne ślizgacze zmieniły zainteresowania, zostawiły hosty w spokoju a przeniosły sie na druga strone ogrodu i żrą jezówki dziady jedne, nie dośc że mało mam jezówek ( odmianowe zgineły po zimie) to jeszcze tą resztke mi obgryzaja.....
No nadrobiłam ...20 stron, z tego 3 strony samych zyczeń (!!!)
I ja dołączam do spóźnialskich i przesyłam ci całusy i zyczenia imieninowe, wszystkiego naj oraz spełnieniea marzeń, a przede wszystkim zdrowia
Spotkanie wspaniałe, jak miło na was roześmianych popatrzec
Aniu!!!
Wszyscy gadaliśmy o tobie i twoich imieninach, a jak się zjawiłaś, wszyscy zapomnieli, normalnie wstyd!
Cieszę się, ze mogliśmy się widzieć w twój imieninowy dzień, cudownie spędzony zamiast kwiatków fotki kochana i spełnienia marzeń i dalej takiej kondycji cieszę się, ze was widziałam i dziękuje za fotki
Aniu, spełnienia marzeń Zdrowia, żebyś nadal miała tyle kondycji i werwy Uśmiechu na co dzień i długich chwil oddechu, żebyś mogła z leżaczka podziwiać Twój ogród