Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród

Ogród

Bogusia 23:01, 12 mar 2015

Witam

Potrzebuję pomocy w zaprojektowaniu niewielkiego ogrodu. Nie chciałam wydawać pieniędzy na projekty, może znalazłby się ktoś kto by zechciał mi pomóc i się na tym zna ?.

Pozdrawiam
Gardenarium 23:03, 12 mar 2015

To jest forum, należy założyć wątek, pokazać zdjęcia ogrodu, nie jest to konkurs ofert na projekt. Zapraszam nieustająco, ale to pytanie o ogród i projekt jest zbyt ogólnikowe.

Projektów kompleksowych tutaj nie robimy, motywujemy do samodzielnego działania. Podpowiadamy, są inspiracje. Moja 5 letnia praca przynosi efekty, działania forumowiczów także. Ogrody pięknieją jak widać

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 23:45, 12 mar 2015

Oh jak cudnie! podaj adres to podjadę, pomierzę ogród i z przyjemnością pouprawiam wolontariat robiąc przecudowny projekt Twojego ogrodu dziękując przy tym, że miałam tą niesamowitą szansę....

...no żart normalnie...
Juzia 07:29, 13 mar 2015

Gosiak trener motywacyjny!
Bogusia 18:27, 13 mar 2015

Zalogowałam się na to forum pierwszy raz i widać nie zawsze są na nim osoby które miałyby chęci pomóc.

Na początku chciałam zapytać czy ktoś zechciałby podsunąć parę pomysłów jak go zmienić a potem załączyć zdjęcia, a co do osoby o wolontariacie to napewno bym z tej pomocy nie skorzystała
Jak widać dla niektórych liczą się tylko finanse

Dziękuję za pomoc

Pozdrawiam
kaisog1 19:02, 13 mar 2015

...nie finanse tylko przyzwoitość i skromność... to tak jakbym weszła do Twojego sklepu i powiedziała "ładne te kubki ale nie chce Ci za nie płacić -daj mi"....

A w kwestii formalnej pomagam sporo na forum innym użytkownikom i to nie za pieniądze bo mimo przebywania na Ogrodowisku juz bardzo długo i sporej wiedzy jaką tutaj zdobyłam nie jestem profesjonalistą. Do tego trzeba przede wszystkim szkoły i praktyki.

Nie zrozumiałaś kompletnie nic z tego co napisałam...