Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu » Edycja postu

Wszystkiego po trochu

OlgaKol 07:25, 26 cze 2016

gobasia napisał(a)

Sliczny jest zapisałam sobie nazwę

Mi również bardzo się podoba
OlgaKol 07:33, 26 cze 2016

mirkaka napisał(a)

No i szersze ujęcie tej rabaty

Śliczna rabata
tulucy 10:12, 26 cze 2016

Pięknie

U mnie czerwieni malutko, jedna nn i Europeana i Balmoral, ale Balmoral taki ciemniejszy, łatwiej coś do niego dobrać, póki co rośnie pod Grahamem Thomasem i dobrze im razem kolorystycznie nawet.
Natomiadt moja Elmshorn ewidentnie nią nie jest. Później wkleję zdjęcia
mirkaka 14:38, 26 cze 2016

Gobasiu Madziu, Jolu , OlgaKol , zapisujcie, warto go mieć, ale kwitnie tylko ok 2 tyg. Na szczęście potem też zdobi rabatę.
mirkaka 14:40, 26 cze 2016

Anda napisał(a)
Piekne róże u Ciebie i fajnie, że pokazałaś szerszy kadr rabaty, na której rosną. Bardzo mi sie podoba

Wiem, szerszy kadr zawsze ciekawszy, jednak czasami nie da się pokazać bo jest wąż ogrodowy albo wiadro akurat w kadrze
mirkaka 14:46, 26 cze 2016

tulucy napisał(a)
Pięknie

U mnie czerwieni malutko, jedna nn i Europeana i Balmoral, ale Balmoral taki ciemniejszy, łatwiej coś do niego dobrać, póki co rośnie pod Grahamem Thomasem i dobrze im razem kolorystycznie nawet.
Natomiadt moja Elmshorn ewidentnie nią nie jest. Później wkleję zdjęcia

Żadnej z różyczek które wymieniłaś nie mam . Ale z mojego doświadczenia też wiem że czerwień dobrze gra z żółtym, ja moją czerwoną rabatę podsadziłam częściowo Hakone
Gruszka_na_w... 22:03, 26 cze 2016

Masz piękny dojrzały ogród Znalazłam nawet tę moją Veilchenblau. Zachwycił mnie pełnik. Będę zaglądać.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Rumianka 22:15, 26 cze 2016

Ale masz tego dobra, że ho, ho...Nie wiadomo na co patrzeć, bo jedno piękniejsze od drugiego...
Anusia 22:28, 26 cze 2016

Takiego przetacznika jeszcze nigdzie nie spotkałam, piękny.
Ewa777 23:30, 26 cze 2016

mirkaka napisał(a)

Mszyca są, to masz szczęście że ich nie masz. Ale nie zauważyłam jakiejś plagi, powiedziałabym że mniej niż w poprzednich latach.

Przemek aż polecialam i zrobiłam na zamówienie zdjęcie rozplenicy. Podsadziłam nią jeszcze młode hortensje bukietowe

Piękną masz tę rozplenicę. U mnie maciupcie sadzonki, chyba nie zdążą urosnąć do jesieni.