Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu » Edycja postu

Wszystkiego po trochu

Karol99 17:32, 10 lis 2015

Bardzo ładna ta różyczka
mirkaka 17:54, 10 lis 2015

Ewa, no, odwdzięcza mi się
Karol ładna i zdrowa
sylwia_slomc... 18:19, 10 lis 2015

Cudna ta różyczka, a rh......mowę mi odjęło
Ewa777 18:20, 10 lis 2015

Nacieszyłam oczy różyczką i rododendronami Śliczne Moje rh też mają po kilka lat, ale słabo rosną
Kindzia 18:25, 10 lis 2015

Matko i córko, jaka ta Twoja Księżniczka Małgorzata cudna!!! Mam młodziaka takiego, w tym roku to jej pierwszy sezon u mnie był. Jeszcze rachityczna, kwiat nie taki duży, ale cierpliwie na nią poczekam. Na pewno nie będzie się mogła u mnie tak rozłożyć...nie ma tyle miejsca. W pierwszym roku moich Austinek najlepiej się spisała Jubilee Celebration. Wielkie, pachnące kwiaty i ten zmienny kolor...raz brzoskwiniowy kwiat, raz różowy...

Jak wymyślisz coś na obwódki, żeby były jednakowo ładne w cieniu i w słońcu, to poproszę o informację.

Może śnieżna i mroźna zima załatwi problem krewetkowy...mroźna to nie znaczy -20, żeby jasne było
mirkaka 18:28, 10 lis 2015

Wspomnienia i tęsknota za latem
Róża Augusta Luisa

Flower1 18:33, 10 lis 2015

Cudne te Twoje roze ,Princess zapiera dech . Sosna tez super wyglada .Moje Rh jeszcze małe ale maja 2 lata ,mam nadzieje ze tez kiedys tak zakwitna bosko to wyglada..
agnieszka_m 21:52, 10 lis 2015

Ja tez zaglądam piękne wspominki różyczek
Pozdrawiam
mirkaka 08:11, 12 lis 2015

Sylwia ,Ewo Rh - to zdjęcie jest sprzed kilku lat, potem obcięłam mu kilka gałęzi bo marne były i w tym roku tak wyglądał, nie mam zdjęcia z przodu, wszystkie są pod kątem

mirkaka 08:21, 12 lis 2015

Kindzia napisał(a)
Matko i córko, jaka ta Twoja Księżniczka Małgorzata cudna!!! Mam młodziaka takiego, w tym roku to jej pierwszy sezon u mnie był. Jeszcze rachityczna, kwiat nie taki duży, ale cierpliwie na nią poczekam. Na pewno nie będzie się mogła u mnie tak rozłożyć...nie ma tyle miejsca. W pierwszym roku moich Austinek najlepiej się spisała Jubilee Celebration. Wielkie, pachnące kwiaty i ten zmienny kolor...raz brzoskwiniowy kwiat, raz różowy...

Jak wymyślisz coś na obwódki, żeby były jednakowo ładne w cieniu i w słońcu, to poproszę o informację.

Może śnieżna i mroźna zima załatwi problem krewetkowy...mroźna to nie znaczy -20, żeby jasne było

Kasiu, PMC nie ma wielkich kwiatów, one takie średnie są, ale kwitną w gronach więc to i tak pięknie wygląda a zapach ma przecudny. Jubilee Celebration nie mam ale mam Golden Celebtation- ta ma wielkie kwiaty i też cudnie pachnące.
Nad obwódkami myślę, ale zanim coś wymyślę posadziłam moje wymoczone rozchodniki
A co sądzisz o liliowcach karłowatych, nadawały by się?
Mroźna zima na pewno wymroziłaby część krewetek albo dorosłych ale też różyczki ucierpią