Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem » Edycja postu

Malutki pod lasem

Dominika11 08:20, 12 lis 2015

No Aniu pierożki mniam
Pomoc najlepsza na świecie
Wiata jest boska
Maleństwo z misiem - słodziak
waldek727 08:22, 12 lis 2015

AnnaCh napisał(a)

Waldek, dziwne myśli mi przyszły do głowy, bo o moich wymiarach była mowa Czyżby posąg

Ani nie posąg, ani tym bardziej skrzynia na warzywa.
To ogólnie przyjęte rozmiary zgrabnej sylwetki kobiecego ciała przy odpowiednim wzroście. Jeżeli dobrze się z tym Aniu czujesz, to tak trzymaj.
Być może zabrzmi to jak utarty slogan, ale ja osobiście piękno kobiety dostrzegam wyłącznie w jej wnętrzu i mało mnie interesują cyferki obrazujące jej budowę anatomiczną.

Taniec, miodzio

Ja tańcem, muzyką i dobrą książką jestem zafascynowany od przedszkolaka. Link który tu zamieściłem nie wziął się z przypadku, ponieważ kilka lat temu poznałem również podstawowe kroki i układy taneczne do bachaty. Gdyby nie odległość jaka nas dzieli, przy Twojej akceptacji byłbym w stanie w wolnej chwili zaprosić Cię Aniu na podstawowy kurs tego tańca do Warsaw Salsa Clubu.

Miłego dzionka.
L00zak 08:58, 12 lis 2015

No super, prace jesienne I pomocnik pierwsza klasa
ag_zie 09:07, 12 lis 2015

Pierogi z jarmużem - ciekawy przepis...
Pomocnik świetny - loki ma? A z tym misiem to słodko wygląda
AnnaCh 09:18, 12 lis 2015

agnieszka_malysa napisał(a)
Taki pomocnik w kuchni to skarb ile radości
Agnieszko, a ile później sprzątania Ale ja wyznaję zasadę, że dom to nie muzeum i brudne dziecko, to szczęśliwe dziecko Żębyś Ty go widziała latem jak czasem cały się pomoczył wodą, a potem wszedł do piaskownicy

kamila66 napisał(a)
Pracowite pszczółeczki z Was
Kamilo, tylko czasami

Anusia napisał(a)
Ania wiata pięknie się prezentuje, wcześniej już to pisałam ale na tym zdjęciu jeszcze bardziej to widać. Pracy jak zawsze nie brakuje.
Aniu, to prawda, pracy zawsze dużo, ale przeciez nie zając, nie ucieknie

Dominika11 napisał(a)
No Aniu pierożki mniam
Pomoc najlepsza na świecie
Wiata jest boska
Maleństwo z misiem - słodziak
Dominika, dziękuję za tyle komplemantów w jednym poście

waldek727 napisał(a)
Ani nie posąg, ani tym bardziej skrzynia na warzywa.
To ogólnie przyjęte rozmiary zgrabnej sylwetki kobiecego ciała przy odpowiednim wzroście. Jeżeli dobrze się z tym Aniu czujesz, to tak trzymaj.
Być może zabrzmi to jak utarty slogan, ale ja osobiście piękno kobiety dostrzegam wyłącznie w jej wnętrzu i mało mnie interesują cyferki obrazujące jej budowę anatomiczną.
Waldku, powiem więcej, nie zawsze idealne cyferki odzwierciedlają idealną kobietę Mój M czasem jak patrzy na jakąś kobietę, ewidentnie ładną i zgrabną i mówi: "no ładna, ale brakuje jej tego czegoś" Cieszę się, że Ty też tak patrzysz i że w tym dzisiejszym pędzącym świecie są jeszcz ludzie z wartościami i wnętrzem

Ja tańcem, muzyką i dobrą książką jestem zafascynowany od przedszkolaka. Link który tu zamieściłem nie wziął się z przypadku, ponieważ kilka lat temu poznałem również podstawowe kroki i układy taneczne do bachaty. Gdyby nie odległość jaka nas dzieli, przy Twojej akceptacji byłbym w stanie w wolnej chwili zaprosić Cię Aniu na podstawowy kurs tego tańca do Warsaw Salsa Clubu.

Miłego dzionka.
No troszkę daleko do Warszawy Ależ mnie Waldku zaskakujesz, tyle zdolności i umiejętności w jednym człowieku
Jakiś czas chodziłam na zumbę, ale teraz nie mam z kim Jasiowego zostawiać.

L00zak napisał(a)
No super, prace jesienne I pomocnik pierwsza klasa
Michale, dziękuję bardzo. A pracami to trudno nazwać, raczej powolnym grzebaniem, bo ciemno się szybko robi

ag_zie napisał(a)
Pierogi z jarmużem - ciekawy przepis...
Pomocnik świetny - loki ma? A z tym misiem to słodko wygląda
Agnieszko, pierogi polecam, świetne są A Jasio ma loczki Jakoś tak nie mogę mu ich ściąć, bo wiem, że już ich nie będzie, a to taka moja mała laleczka teraz
Rumianka 09:39, 12 lis 2015

Aniu, pierwsza próba zbiorowej odpowiedzi na kilka postów powiodła się. To oczywiście za sprawą Twojego przepisu... Wielkie dzięki...
waldek727 09:44, 12 lis 2015

AnnaCh napisał(a)

No troszkę daleko do Warszawy Ależ mnie Waldku zaskakujesz, tyle zdolności i umiejętności w jednym człowieku

Zdolności i umiejętności które drzemią w każdym z nas. Trzeba je tylko umieć i chcieć wyzwolić w odpowiednim czasie i miejscu.
AnnaCh 13:55, 12 lis 2015

Rumianka napisał(a)
Aniu, pierwsza próba zbiorowej odpowiedzi na kilka postów powiodła się. To oczywiście za sprawą Twojego przepisu... Wielkie dzięki...
Elisko, proszę bardzo, cieszę się, że Ci się udało

waldek727 napisał(a)
Zdolności i umiejętności które drzemią w każdym z nas. Trzeba je tylko umieć i chcieć wyzwolić w odpowiednim czasie i miejscu.
Waldku, to prawda, czasem tylko trzeba poszukać głęboko i każdy ma jakieś ukryte talenta
iwka 14:15, 12 lis 2015

AnnaCh napisał(a)
Elisko, proszę bardzo, cieszę się, że Ci się udało

Waldku, to prawda, czasem tylko trzeba poszukać głęboko i każdy ma jakieś ukryte talenta

dlatego nie można życia przespać, tylko próbować wszystkiego

Aniu wiata super wpisała się w otoczenie a lokaty Jasio cudny
paula23 14:40, 12 lis 2015

Jaki ten Twój synuś jest śliczny