Paulina_W
08:23, 30 mar 2015
Witam Was wszystkich serdecznie. Jestem tutaj od niedawna , ale już zostałam oczarowana pomysłami i realizacjami ogrodów które tutaj zobaczyłam!! Doceniam wiedzę i pomysłowość ludzi, którze je tworzą.
Ja też w końcu mam swój wymarzony domek i ogród. Jednak nic o nim na razie nie wiem
Wprowadziliśmy się kilka miesięcy temu i rozpoczynam moją przygodę ogrodnika amatora.
Stwierdziłam że metoda krok po kroku będzie najlepsza. Zaczynam zagospodarowywać moj ugór pobudowlany od frontu domu, choć chciałoby się wszystko od razu i juz
Ale o co chodzi.
mam rabatę, która jak tylko spadnie trochę deszczu - stoi w wodzie
Póżniej dłuuugo utrzymuje wilgoć pomimo słońca. co mi radzicie kochani, bo ja pomyslu nie mam.
czy mam wybierac ziemie, czy odprowadzenie wody (ale z tym chyba ciezko bo juz kostka jest polozona). Jesli zdjecia sa wymagane sprobuje je szybko wykonac. Ale moze sa jakies proste triki na to aby woda nie byla takim problemem?
Będę wdzięczna za wszelkie Wasze rady.
pozdrawiam serdecznie
Ja też w końcu mam swój wymarzony domek i ogród. Jednak nic o nim na razie nie wiem

Stwierdziłam że metoda krok po kroku będzie najlepsza. Zaczynam zagospodarowywać moj ugór pobudowlany od frontu domu, choć chciałoby się wszystko od razu i juz

Ale o co chodzi.
mam rabatę, która jak tylko spadnie trochę deszczu - stoi w wodzie

czy mam wybierac ziemie, czy odprowadzenie wody (ale z tym chyba ciezko bo juz kostka jest polozona). Jesli zdjecia sa wymagane sprobuje je szybko wykonac. Ale moze sa jakies proste triki na to aby woda nie byla takim problemem?
Będę wdzięczna za wszelkie Wasze rady.
pozdrawiam serdecznie