Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Skromny balkonik

Skromny balkonik

malgorzata_s 15:20, 28 sie 2015

Na ten quiz ja nie znam odpowiedzi
Anda 15:35, 28 sie 2015

No jak juz Ty nie wiesz? Jesli chodzi o trawki to zielona jestem
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
deszczowymaj 16:09, 28 sie 2015

No właśnie ,bo to jest trudne pytanie ale może znajdzie się jakiś mistrz trawoznawstwa

A te nasionka zamówiłam już jakiś czas temu ...mix nasion 6 odmian(trawy ozdobne) ale najlepsze jest to,że przysłali je w jednym woreczku..wszystkie razem pomieszane Najlepsza zabawa była przy rozdzielaniu ich a i okazało się,że tam wcale nie ma sześciu odmian,tylko pięć
a udało mi się zidentyfikować dwie ...kostrzewe siną i pampasową.
Anda 16:20, 28 sie 2015

No popatrz, czyli jak Kopciuszek musiałaś siedzieć i rozdzielać. Firma chce na pewno wyćwiczyć Twoje zdolności manualne

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
deszczowymaj 17:59, 28 sie 2015

Anda napisał(a)
No popatrz, czyli jak Kopciuszek musiałaś siedzieć i rozdzielać. Firma chce na pewno wyćwiczyć Twoje zdolności manualne

Całe szczęście,że ja z tych baaardzo cierpliwych
bozga 21:24, 28 sie 2015

Ja to już chyba z lupą musiałabym je segregować A system z babcinym ogródkiem fajny, ja mam nieco inną wersję z działką w ROD ( mam ją pod nosem na tej samej ulicy)- co mi się nie podoba albo chorowite to tam, po roku, dwóch często zmieniam zdanie i z powrotem koło domu
L00zak 21:41, 28 sie 2015

Kurczę ale trudny temat z nasionami, ale wierzę, że ktoś się znajdzie kto pomoże
deszczowymaj 10:33, 29 sie 2015

bozga napisał(a)
Ja to już chyba z lupą musiałabym je segregować A system z babcinym ogródkiem fajny, ja mam nieco inną wersję z działką w ROD ( mam ją pod nosem na tej samej ulicy)- co mi się nie podoba albo chorowite to tam, po roku, dwóch często zmieniam zdanie i z powrotem koło domu

Bożenko ja też tak robię wywalam do ogrodu a później zmieniam zdanie i siup znowu na balkon
Gardener27 16:29, 29 sie 2015

Balkon zmienił się nie do poznania Piękne masz surfinie jak na tę pore roku
Odnośnie nasion traw nie pomogę... za bardzo do siebie podobne Jak wysiejesz wiosną to się wszystko okaże

Pozdrawiam
L00zak 16:39, 29 sie 2015

Gardener27 napisał(a)
Balkon zmienił się nie do poznania Piękne masz surfinie jak na tę pore roku
Odnośnie nasion traw nie pomogę... za bardzo do siebie podobne Jak wysiejesz wiosną to się wszystko okaże

Pozdrawiam

Bedzie jak w Forest Gump, "ziarenka trawek są jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz"