Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

Kawa 12:30, 22 wrz 2015

Ewunia
no łuki są nalepsze do koszenia fale są od 6 lat na tej jednej może kiedyś przerobię na łuk
chyba łukiem pociągnę
Anda 12:35, 22 wrz 2015

Kawa napisał(a)
Ewunia
no łuki są nalepsze do koszenia fale są od 6 lat na tej jednej może kiedyś przerobię na łuk
chyba łukiem pociągnę

Jesli Tobie sie tak podoba, to na pewno bedzie pani zadowolona z efektu

Na tej falistej, jakby Ci sie kiedys nudzilo tez mozesz zrobic luki. Ja bym zrobila dwa, wklesly i wybrzuszony. Tak ze wyszlaby z tego jedna lagodna linia.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
iwka 12:39, 22 wrz 2015

to trudne, ale musisz nastawić się na jedno albo drugie, ale sie mądrze co?

albo proste albo fale i tak juz robić pozostałe rabaty ja miałam kiedyś fale i podobały mi się, teraz zmieniam na proste bo też mi sie podobają

a ta pofalowana rabata jest równolegla do domu, czy trochę po skosie idzie?
Kawa 12:40, 22 wrz 2015

pewnie kiedyś ją przerobie ale nie w przyszłym roku bo dopierwo w tym się z nią męczyłam
chociaż kto wie
w sumie mnie wkurzają te esy floresy
tyle że dopiero poprzesadzałam rośliny i chcyba nie chciałabym ich znowu męczyć
Kawa 12:42, 22 wrz 2015

Iwonko jest równoległa i w sumie jakby była tylko lekko łukowata byłaby chyba ładniejsza
ciągle było mi zal tej biednej trawy
a teraz mi nie żal bo więcej chwastów niż trawy
proste mi się podobają ale nie u mnie wolę chyba łuki
Kawa 12:45, 22 wrz 2015

nie byłoby lepiej?
Kawa 12:46, 22 wrz 2015

kufffaa jak to wszystko ogarnąć?
Anda 12:47, 22 wrz 2015

Kawa napisał(a)

nie byłoby lepiej?

Dokladnie tak

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
iwka 12:48, 22 wrz 2015

roślin nie musisz przesadzać, niech rosną i się ukorzeniają, kostki na prosto i już

Kamilko rób tak, żebyś się w ogrodzie dobrze czuła, pasują Ci fale, jedź falami, ja nie jestem obiektywna bo mam pod krechę i teraz jestem na etapie zamiłowania w kantach.

Widzialaś u Juźki jakie ładne ma linie, też fale ale prawie ich nie widać, ładnie to wszystko ze sobą gra.
iwka 12:49, 22 wrz 2015

Kawa napisał(a)
kufffaa jak to wszystko ogarnąć?

kufffaa no ogarnęłaś i to jak!!! Tak jest super !!!