Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Domi 08:33, 25 kwi 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Ewuś pięknie Ci ruszyły trzmieliny. Są takie zdrowe i soczyste. Dominiko - wyrażę też swój pogląd . Trzmieliny są bezproblemowe i nawet jak podmarzną to na wiosnę pięknie odbijają.

No właśnie gdzieś popełniam jakiś błąd, bo u mnie nie rośnie zbyt dobrze. Spróbuję w innym miejscu. Może tam będzie lepiej.
kasiula79 08:51, 25 kwi 2012

Ewuniu z niecierpliwością czekam na zdjęcia trzmieliny (chyba na nią zachoruję)
Ewa 09:28, 25 kwi 2012

Już się robi
ta jest szczepiona, Dominiko może swoja przytnij

ta tne na kulkę

a ta juz prawie kulka

a ta jeszcze inna
Ewa 23:59, 25 kwi 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Ewuś pięknie Ci ruszyły trzmieliny. Są takie zdrowe i soczyste. Dominiko - wyrażę też swój pogląd . Trzmieliny są bezproblemowe i nawet jak podmarzną to na wiosnę pięknie odbiją

To prawda Zbyszku, rzeczywiście są urocze i bezproblemowe, a im się więcej tnie tym ładniejsze
Domi 05:24, 26 kwi 2012

Piękne, gęste trzmieliny. Dziękuję za fotki. Przemyślałam sprawę i moim szkodzi śnieg spadający z dachu akurat na nie. Ja nawet nie mam co przycinać, bo streczą małe łysawe kikutki. No nic, posadzę nowe trzmieliny w innym miejscu i zobaczę.
Basiaw 07:21, 26 kwi 2012

Dzień dobry Ewciu, widzę, że wiosna u Ciebie ruszyła na całego. Muszę i swoje tulipany popstrykać i dodać do mojego wątku, bo też już pięknie kwitną.
Na weekend prawie letnie upały zapowiadają, deszczu popadało, więc przyroda powinna wybuchnąć, ale się cieszę
Ewa 09:28, 26 kwi 2012

Domi napisał(a)
Piękne, gęste trzmieliny. Dziękuję za fotki. Przemyślałam sprawę i moim szkodzi śnieg spadający z dachu akurat na nie. Ja nawet nie mam co przycinać, bo streczą małe łysawe kikutki. No nic, posadzę nowe trzmieliny w innym miejscu i zobaczę. [/quote

Na pewno będą pięknie rosły.
W mojej dzielnicy wczoraj na spacerze zauważyłam, ze w kazdym ogródku królują trzmeliny, wyrózniają się teraz własnie niesamowitym kolorem zielonym
kasiula79 09:31, 26 kwi 2012

Dziekuje Ewciu za trzmielinki
Ja swoje będę chciała wyprowadzić na bardziej płożące. Czy możesz mi doradzic jak je wtedy ciąć?
Ewa 09:33, 26 kwi 2012

Basiaw napisał(a)
Dzień dobry Ewciu, widzę, że wiosna u Ciebie ruszyła na całego. Muszę i swoje tulipany popstrykać i dodać do mojego wątku, bo też już pięknie kwitną.
Na weekend prawie letnie upały zapowiadają, deszczu popadało, więc przyroda powinna wybuchnąć, ale się cieszę

Basiu, w tej chwili w ogródku najbardziej mnie cieszą właśnie tulipany

anna_studio 09:36, 26 kwi 2012

Cześć Ewo,
Twoje trzmieliny super ruszyły
Mam też kilka trzmielin, jedne wygłądają już dobrze, te od południa, drugie marnie..., te od północy.
Ten sam ogród, a jaka różnica we wzroście...