Ewuniu...
bardzo dziekuje,ze wciaz mnie odwiedzasz ale mi troszke wstyd,ze ja tak tylko na "lapu capu" ...oj ten czas... ale wszytko nadrobie!!!
laweczka i kacic cudny...taki cieplusi...
milego dnia i sciskam mocno!!!!!
Ewuś, wieczorem pokażę u siebie gdzie planuję ławkę. Zapraszam Hortensje piękne. U mnie w nocy była burza i wszystkie A. leżą na ziemi, nawet te podwiązane. Nie mogę na nie patrzeć a nie mogę nic zrobić bo synek ma szkarlatynę (chyba) i jestem ugotowana w domu na cały tydzień.
Zbyszku dziękujemy za super motywowanie pozytywne. Będziemy się starać, mamy kule swoje bukszpanowe w niewidocznych miejscach no i chcieliśmy przesadzić przy ławeczce, ale teraz trochę strach, musimy poczekać.
Może dokupiłabym tam trochę tak modnych na ogrodowisku traw, ale przy M o nowych zakupach już nie wspominam.....
Drogie to nasze hobby w dzisiejszych czasach
Dziękuje za przemiłe odwiedziny
Beatko i mnie teraz trudno ogarnąć całe ogrodowisko, choć niby mam czas, ale ogrom informacji a tu wiadomo lato, wolimy do ogródka
Iwonko współczuję z powodu choroby synka, trzymajcie i jak mój super fajny sąsiad powiada z wielkim uśmiechem: to minie i mam nadzieję, ze szybko zapomnicie o chorobie.
Lecę do Ciebie ogladać......