Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

zbigniew_gazda 09:13, 17 sie 2012

Ewo wszystko zobaczyłem . Pozdrawiam Twoich gości . A łezka śliczna . Daj przy niej fotkę jak było przed . Pozdrawiam.
Madzenka 09:25, 17 sie 2012

Jak Sylwia wypatrzyła te kulki to do tej pory nie wiem
A łezka bukszpanowa zachwyca. Miłego dnia Ci życzę i porób nam jeszcze fotek, plizzzz
sylllwia 09:58, 17 sie 2012

Porób fotki kuleczek w zbliżeniu, żebyśmy nie musieli się wpatrywać w drugi plan
A czy mieli różnych wielkości te kuleczki?
Ewa 10:18, 17 sie 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Ewo wszystko zobaczyłem . Pozdrawiam Twoich gości . A łezka śliczna . Daj przy niej fotkę jak było przed . Pozdrawiam.

Zbyszku dziękuję bardzo
Ewa 10:20, 17 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Jak Sylwia wypatrzyła te kulki to do tej pory nie wiem
A łezka bukszpanowa zachwyca. Miłego dnia Ci życzę i porób nam jeszcze fotek, plizzzz

Marzenko dzięki wielkie , juz wysłałam M, żeby porobił zdjęcia i przyniósł mi wiadomość, że sie nie da bo ciemno i pada , ale zrobię na pewno

a Sylwia jest niesamowita ma oko fotografa
Ewa 10:23, 17 sie 2012

sylllwia napisał(a)
Porób fotki kuleczek w zbliżeniu, żebyśmy nie musieli się wpatrywać w drugi plan
A czy mieli różnych wielkości te kuleczki?

Kulki były tylko jednakowe , wczoraj porobiłam im zdjęcia z bliska ,ale już było szarawo i kiepsko wyszły, więc mam nadzieję zrobić dzisiaj ładniejsze.
W niedzielę w Tychach też szukaliśmy , ale znowu były tylko do zawieszenia
sylllwia 10:30, 17 sie 2012

Ach Ewa zazdroszczę Ci tych wypadów, to jesteś u Kapiasów, to giełda w Tychach, to Park Roślin w Bąkowie. Wszystko pewnie tam kusi i korci, żeby coś kupić, choć samo oglądanie też jest fajne.
Milka 11:59, 17 sie 2012

Ewa, kanciki piękne, miejsca do relaksu zachęcające! jak widziałyśmy się u Madzi, to już wam móiłąm, że jest pięknie u was, a robi się jeszcze piękniej, wydawałoby się to niemożliwe!

a spotkanie wspaniałe u Ani, pięknie dziewczyny wyglądacie, ale i otoczenie jest cudowne
pozdrawiam
Ewa 17:42, 17 sie 2012

sylllwia napisał(a)
Ach Ewa zazdroszczę Ci tych wypadów, to jesteś u Kapiasów, to giełda w Tychach, to Park Roślin w Bąkowie. Wszystko pewnie tam kusi i korci, żeby coś kupić, choć samo oglądanie też jest fajne.

Sylwuś to wszystko w ramach rehabilitacji , odwiedzanie tych miejsc pomaga w zdrowieniu
Ewa 17:43, 17 sie 2012

irena_milek napisał(a)
Ewa, kanciki piękne, miejsca do relaksu zachęcające! jak widziałyśmy się u Madzi, to już wam móiłąm, że jest pięknie u was, a robi się jeszcze piękniej, wydawałoby się to niemożliwe!

a spotkanie wspaniałe u Ani, pięknie dziewczyny wyglądacie, ale i otoczenie jest cudowne
pozdrawiam

Irenko dziękuję bardzo również pozdrawiam