Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

monteverde 09:26, 15 sie 2012

Udoskonalanie kancików idzie superaśnie, ładnie wygląda, pozdrawiam Ewa fajne spotkanie, foty obejrzałam u Ani
Madzenka 09:32, 15 sie 2012

Ewa napisał(a)
u nas trwa udoskonalanie kancików

Ewa widzę że jesteś juź mistrzynią kancików świetnie to wygląda
A kulki bukszpanowe przy kancikach miodzio hosty też pięknie się prezentują! Ale myślalam, źe ty się rehabilitujesz......???
Ewa 09:43, 15 sie 2012

monteverde napisał(a)
Udoskonalanie kancików idzie superaśnie, ładnie wygląda, pozdrawiam Ewa fajne spotkanie, foty obejrzałam u Ani

Aniu dziękuję i również pozdrawiam, ale muszę dodać , że kanciki to robótka M
U ani_ studio było bajecznie , nie mogę jeszcze opanować emocji ,bo takie wielkie wrażenie na nas zrobił ogród
Ewa 09:46, 15 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

u nas trwa udoskonalanie kancików

Ewa widzę że jesteś juź mistrzynią kancików świetnie to wygląda
A kulki bukszpanowe przy kancikach miodzio hosty też pięknie się prezentują! Ale myślalam, źe ty się rehabilitujesz......???

Marzenko dziękuję , Ty zawsze potrafisz podnieść człowieka na duchu, bo po spotkaniu w ogrodzie u Ani normalnie załamka, ma tak pięknie, gustownie i och i ach ....
ale kaniciki to M, bo ja do niczego jeszcze, no może troche do wydawania poleceń co trzeba jeszcze zrobic ....
Enya73 09:49, 15 sie 2012

Witaj Ewo, dawno nie zaglądałam, a tu takie zmiany. Śliweczek dorodnych Ci zazdroszczę. Swoich nie mam niestety. Miejsca już brak. Robię ze śliwek (najlepsze są do tego celu węgierki) powidła dla moich dzieci a la nutella z kakao. Prawdziwa pychotka.
I widziałam u Ani, że fajne spotkanie miałyście. Jak mi otwarli autostradę do Rybnika to mam do Was rzut beretem
Mam nadzieję,że będziesz u Kapiasów razem z Sylwią.

Pozdrawiam serdecznie
Ewa 10:52, 15 sie 2012

Enya73 napisał(a)
Witaj Ewo, dawno nie zaglądałam, a tu takie zmiany. Śliweczek dorodnych Ci zazdroszczę. Swoich nie mam niestety. Miejsca już brak. Robię ze śliwek (najlepsze są do tego celu węgierki) powidła dla moich dzieci a la nutella z kakao. Prawdziwa pychotka.
I widziałam u Ani, że fajne spotkanie miałyście. Jak mi otwarli autostradę do Rybnika to mam do Was rzut beretem
Mam nadzieję,że będziesz u Kapiasów razem z Sylwią.

Pozdrawiam serdecznie

Witam i miło , że wpadłaś , dzięki
Będę u Kapiasów ,żeby nie wiem co bo muszę Cię poznać
Byłam u Ciebie ukradkiem , następnym razem zostawię ślad, bo oniemiałam jak pięknie u Was
Madzenka 10:53, 15 sie 2012

Ewuś a dlaczego Ty narzekasz???? Pieknie masz, spójrz oczami zakochanej osoby na swoj gród
Enya73 11:02, 15 sie 2012

No właśnie, Marzenka jak zwykle ma rację Przecież to Twój ogród i dla Ciebie powinien być najpiękniejszy na świecie. Tworzysz go sama, wkładasz w to własną ciężką pracę i serce. I to w zasadzie jest najważniejsze, żeby cieszył przede wszystkim Ciebie i Twoich najbliższych.
eliza3 11:04, 15 sie 2012

No, no robienia kancików to teraz trzeba się uczyć od Ciebie... Kiedy szkolenie...?
anula_wn 11:33, 15 sie 2012

Eeciu,
dawno mnie nie było, a tu aż roi się od spotkań baardzo się cieszę ! a ogród bujnie rośnie, wszystko takie zadbane ! pięknie
pozdrawiam