Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Ewa 07:15, 17 maj 2014

Pola napisał(a)
Ewa cudnie, proste linie w twoim ogrodzie pasują idealnie....
My też wybieraliśmy się do Pisarzowic, ale zrezygnowaliśmy pogoda pod psem zostawiam to na lepszą pogodowo okazję

Pola a mnie zaraziłaś cisami, czy po święcie azali zostanie coś jeszcze dla mnie
Ewa 07:20, 17 maj 2014

gierczusia napisał(a)
Ewka .. Jeszcze pytanie o kanciki mam .. Czy ja dobrze widzę ,że poziom rabat koło kancików jest ciut wyższy ,niż poziom trawnika ???.. Bo tak mi się wydaje ,a to jest chyba bardzo istotne dla efektu wizualnego

Elus dzięki
Rabaty rzeczywiście są nieco wyżej. Najpierw podnosilismy rabaty od strony sąsiada, bo on miał podniesioną bardzo działkę i woda w czasie deszczu spływała do nas, wiec to był jedyny ratunek, ale się to nam spodobało. Wygodnie też było M kosić i zastosowaliśmy to w następnych rabatach.
Bogdzia 07:25, 17 maj 2014

Miłego dnia Ewo.
Ewa 07:34, 17 maj 2014

Bogdzia napisał(a)
Miłego dnia Ewo.

Bogdziu dziękuje. Twoje zdjęcia wprowadziły mnie już w radosny nastrój
Tobie również życzę dużo uśmiechu na weekend
nicol21 08:03, 17 maj 2014

nie ma jak o poranku wejść przez tylną furtkę do ogrodu, tymbardziej że to taki piękny ogród!
Gratulacje radość z jego tworzenia i pielęgnacji!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Ewa 08:27, 17 maj 2014

nicol21 napisał(a)
nie ma jak o poranku wejść przez tylną furtkę do ogrodu, tymbardziej że to taki piękny ogród!
Gratulacje radość z jego tworzenia i pielęgnacji!!
.

Witam Cie nicol21 i dziękuję bardzo

Trzymam kciuki za Twój ogródek Będzie pięknie !!!
Chyba obydwie jesteśmy ranne ptaszki?

Enya73 09:30, 17 maj 2014

Ewa, jestem zachwycona nową odsłoną ogrodu i pod ogromnym wrażeniem pracowitości Staszka Brawo Pozdrawiam serdecznie
Ewa 10:13, 17 maj 2014

Enya73 napisał(a)
Ewa, jestem zachwycona nową odsłoną ogrodu i pod ogromnym wrażeniem pracowitości Staszka Brawo Pozdrawiam serdecznie

Dzięki, dzięki serdeczne
Jak tylko wróci z pracy przekażę mojemu M - ucieszy się, bo poświęcił mu ostatnio wiele czasu
A jeszcze taka pochwała od fachowca, to dopiero go uskrzydli

Pozdrawiamy również całą Waszą czwórkę
Ewa 10:21, 17 maj 2014

Czekając na słoneczko....

asica 11:14, 17 maj 2014

Ja tu bywałam, ale cos ostatnio chyba mniej, bo dziś jak weszłam to wbiłam się w szok. Jest cudnie. Muszę koniecznie prześledzić ostatnie kilkaset stron