Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Ewa 13:53, 15 cze 2014

Bogda napisał(a)
Dawno mnie nie było...a tu nadal tak pięknieczysto, cudnie...muszę podrzucić Tobie moje Dziecioki, psa i kota-może i u mnie wtedy będzie tak piękniea pokażesz ogród zza mojej ulubionej barierki?plisss...

Bogda jak ja lubię dziecioki w ogrodzie....sama słodycz, mam takie co przychodzą do mnie wąchać kwiatki, albo posiedziec na ławeczce i tez takie co biegają tylko wokół domu, ale te nie maja wpojonej miłości do przyrody
Aleś mnie zobilizowała
Zrobiłam zdjęcia, ale tamte widoczki z balkonu juz nie wrócą, a są
takie....

Ewa 13:55, 15 cze 2014

Macham i posyłam zapach lawendy

ewa004 14:27, 15 cze 2014

Dawno do Ciebie nie zaglądałam ,ale jestem i podziwiam
Piękny ogród a kącik z ławeczką jest przecudowny .
Pozdrawiam Ewciu
malgorzata_s... 14:32, 15 cze 2014

Cudowne widoczki pokazujesz No a ta ławeczka w trawach woow Pozdrawiam
Enya73 14:52, 15 cze 2014

Ewa mus do Ciebie zawitać by zobaczyć te rewolucyjne zmiany na żywo. Kanciki boskie, ideał nie dościgniony . Ślicznie to wszystko z góry wygląda.

Do miłego zobaczenia.
Gocha 08:53, 16 cze 2014

Ewa, jestem zachwycona Twoim ogrodem. Wszystko tak wymuskane , śliczne kanciki, ławeczka boska i otoczenie ławeczki też. Jak oglądam takie piękne ogrody to przyznam , że ręce mi opadają- ja chyba nigdy tak nie będę miała. Troche porobię w ogrodzie i zaraz kręgosłup odmawia posłuszeństwa i nie mogę sie ruszać. A chciałoby się więcej zrobić. Pozdrawiam gorąco.
Ewa 14:32, 16 cze 2014

ewa004 napisał(a)
Dawno do Ciebie nie zaglądałam ,ale jestem i podziwiam
Piękny ogród a kącik z ławeczką jest przecudowny .
Pozdrawiam Ewciu

Miło mi bardzo na ławeczce nawet chwilkę posiedziałam właśnie i wracam do pracy Pozdrawiam
Ewa 14:35, 16 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Cudowne widoczki pokazujesz No a ta ławeczka w trawach woow Pozdrawiam

Ławeczka w ogrodzie to jest to!!! Zapraszam więc na kawkę na ławeczce
Ewa 14:36, 16 cze 2014

Enya73 napisał(a)
Ewa mus do Ciebie zawitać by zobaczyć te rewolucyjne zmiany na żywo. Kanciki boskie, ideał nie dościgniony . Ślicznie to wszystko z góry wygląda.

Do miłego zobaczenia.

Dzięki wielkie Anitko , ach jak miło
Ciesze sie na spotkanie bardzo
Ewa 14:44, 16 cze 2014

Gocha napisał(a)
Ewa, jestem zachwycona Twoim ogrodem. Wszystko tak wymuskane , śliczne kanciki, ławeczka boska i otoczenie ławeczki też. Jak oglądam takie piękne ogrody to przyznam , że ręce mi opadają- ja chyba nigdy tak nie będę miała. Troche porobię w ogrodzie i zaraz kręgosłup odmawia posłuszeństwa i nie mogę sie ruszać. A chciałoby się więcej zrobić. Pozdrawiam gorąco.

Gosia jeszcze 3 lata temu mówiłam tak samo, ale drobnymi kroczkami i systematycznie pracując pokonuje się wielkie góry! Powolutku będziesz miała jak sobie wymarzysz. To samo przychodzi Tylko głowa do góry !!!
Pozdrawiam