MarlenaBH
20:27, 09 mar 2014

I tak jak wspominalam pozno zaczelam swoje istnienie na ogrodowisku ale chcialabym od razu zaczac z Wami konsultacje... Ta jest kawalek mojego ogrodu, zdjecie zrobione jesienia, chcialabym zrobic tu trawiasty zakatek a narazie jest maly chaos. Jest tu morwa szczepiona na pniu ( w zeszlym roku byly juz paki, ktore za nic w swiecie niechcialy sie rozwinac a po tygodniu okazalo sie ze nornica korzonki zjadla...uwielbiam to drzewko )chcialabym aby tu zostala, sa funkie, kilka tawulek, kilka chyba trzmielin i duza chortensja- prezent od mamy, dala sie przesadzic i jest cudna. Chcialabym posadzic tu miskanta gracillimus, rozplenice japonska (jedna juz mam), myslalam jeszcze o Red baron, chcialam to wymieszac z rozchodnikami okazalymi moze jakas jezowka bo w moim ogrodzie malo kwitnie chcialabym tez eukomis. Poradzcie prosze czy to wszystko ma sens, czy sie da na tym kawalku, chcialabym zatrzymac morwe, chortensje i tawulki a reszte moge przesadzic, prosze poradzcie jak i gdzie co wsadzic i czy to zestawienie ma mozliwosc realizacji