Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tam gdzie mgły i róże mieszkają...

Tam gdzie mgły i róże mieszkają...

Matka 20:34, 07 lis 2011

A idź Ty, cudnie!!!!!!!!!!!!Bambusy też wymieniam na wiosnę
ell 20:41, 07 lis 2011

U Safojki jak zwykle można się rozmarzyć.
Gabriela 21:29, 07 lis 2011

Wspaniale, fantastyczne krajobrazy, rośliny ciągle żywe, podziwam i podziwiam.
tyna 21:46, 07 lis 2011

Safoya, ja mam wrażenie, że po roku jesteś już niezłym różanym specem
piękna okolica, piękne zdjęcia, jak zazwyczaj....pozdrawiam ciepło.....
an_tre 21:56, 07 lis 2011

Piękne artystyczne fotografie też się rozmarzyłam...
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
monteverde 22:08, 07 lis 2011

Jak zawsze piękne zdjęcia u mnie też jeszcze dużo kwiatów kwitnie, a donice z cebulami czekają na wkopanie, bo mi szkoda wykopywać dalii
Gardenarium 13:23, 08 lis 2011

Witaj po przerwie, oczywiście że nie zapominamy tylko zaglądamy, stęsknieni za zdjęciami z mgłą

Jakby telepatycznie pokazałaś obeliski, a ja już zaczęłam pisać o podporach i pierwsze to właśnie obeliski.
Niebawem pokażę ich urok i różne kształty.

Instagram Ogrodowiska
Pszczelarnia 15:24, 08 lis 2011

Dzień Dobry! Weszłam i wsiąkłam. Ale tak "trusiowato" weszłam , bo nie lubię wiatrów. A tu są krajobrazy, tak lubiana przeze mnie szarość, zobaczyłam róże, które w tym roku posadziłam i ucieszyły mnie żywopłoty z grabów i cisów - sama klasyka. Zdjęć nie dojrzałam wszystkich ale wyczułam klimat.
Jak być oryginalną w wyrażaniu zachwytu?
Safoya 11:17, 09 lis 2011

Bardzo wam dziękuję
Tyna specem...może za dużo powiedziane, ale faktycznie dużo się nauczyłam. Przecztałam też 2 książki, z pasją czytam blogi różane a i w praktyce coraz lepiej sobie radzę.

Danusiu ja się zakochałam w tych podporach Wiesz co jeszcze wyczułaś telepatycznie? Pamiętasz tę ciężką, czarną donicę z allegro? Miałam ją licytować a ty to zrobiłaś - byłam w szoku jak zobaczyłam ją na twoich zdjęciach. A pamiętasz jak ktoś mnie przebił gdy licytowałam "coś"... i zapytałam czy to ty? Napisałaś, że nie ...ale miesiąc pózniej kupiłaś dokłądnie tę rzecz którą licytowałam. Mam na myśli twój nowy nabytek - amforę (urnę).

tyna 11:21, 09 lis 2011

Safoya napisał(a)
Bardzo wam dziękuję
Tyna specem...może za dużo powiedziane, ale faktycznie dużo się nauczyłam. Przecztałam też 2 książki, z pasją czytam blogi różane a i w praktyce coraz lepiej sobie radzę.

...................

ale to bardzo widać!!! mnie tez trafiło w temat: róże, oj, ja biedna, oj mój portfel biedny, znaczy się........