Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym od linijki - ogród Ivony

Zielonym od linijki - ogród Ivony

anna_t 21:05, 15 kwi 2016

o to masz z małym jak ja z młodszą córcią tylko ona raczkuje dopiero ale juz staje i pare kroków przy sofach robi, non stop trzeba byc obok niej bo płytki wszędzie i boje sie ze główkę rozbije. juz nawet myślałam o jakimś kasku dla niej
kasja83 09:37, 16 kwi 2016

Iwona bardzo zacnie to wyglądapisałaś u Leon60 o carexach w żwirze-jak chcesz ograniczyć problem?

Wybierasz się do filharmonii mówisz??? Ja za dwa tygodnie do teatru-ostatni raz byłam w szkole średniej
ivo 20:51, 17 kwi 2016

anna_t napisał(a)
o to masz z małym jak ja z młodszą córcią tylko ona raczkuje dopiero ale juz staje i pare kroków przy sofach robi, non stop trzeba byc obok niej bo płytki wszędzie i boje sie ze główkę rozbije. juz nawet myślałam o jakimś kasku dla niej

Kask dobre Mały dalej daje czadu ostatnie kilka dni tylko mama i mama . Nic nie chce z tatą co mnie dziwi bo nigdy tak nie miał . I ze spaniem też nie za ciekawie tylko 1,5 h no ale juz prawie 2 latka będzie mial więc dobrze że jeszcze w ogóle śpi
ivo 20:52, 17 kwi 2016

Kasjo w filharmonii byłam na spektaklu Imię ale średnio było. Bywałam na lepszych.
ivo 21:16, 17 kwi 2016

Zdjęcia obiecałam no to jedziemy :
Carexowo molinioowa. Molinie dzieliłam na 3 części . Ledwo je widać zresztą carexy też musiałam dzielić bo mało było. Narazie bez szału ale w następnym sezonie będzie fajnie myślę

Juzia podzieliłam lawendę zobaczymy co z tego będzie. Skoro ty dzieliłaś tuje to myśle że z lawendą bedzie OK:

Takie mam różowości na tarasie Może i wali po oczach no ale wiosna w końcu W przyszłym sezonie będą tu zmiany jakies bo nie pasuje to do projektu.

I jak na razie najbardziej tu lubię pracować . Grabowa tu roboty jest full jak
widać wszystko w rozsypce. Najgorsze jest to że po położeniu płyt wychodzi na to że ziemi trzeba będzie dowieść jak widać na fotkach.

Jagodaa 21:22, 17 kwi 2016

Skąd ja wezmę jesienią takie piękne graby... Śliczne są, strasznie żałuję, że gdy sadziłam drzewa w przedogródku jeszcze o niech nie za dużo wiedziałam i mam Pissardi... też je lubię, ale graby są takie eleganckie...
nawigatorka 21:22, 17 kwi 2016

Piekne masz te graby.i moliniowa elegancka bedzie.
A plyty na czym ukladacie?
A linia tej rabaty z cisami bedzie sie jakos roznac z płytami?np siegac glebokoscia np do drugiej plyty? Niebwiem czy wiesz co mam na mysli
malkul 21:24, 17 kwi 2016

o MAtko z córką - co tu się wyprawia!!!!!!

co to za płyty? wyglądaja bosko.

o dzieleniu lawendy nie pomyslałam ciekwa jestem jak u Ciebie to wyjdzie
malkul 21:24, 17 kwi 2016

wielkei te graby nabyłaś
ivo 21:28, 17 kwi 2016

Jagodaa napisał(a)
Skąd ja wezmę jesienią takie piękne graby... Śliczne są, strasznie żałuję, że gdy sadziłam drzewa w przedogródku jeszcze o niech nie za dużo wiedziałam i mam Pissardi... też je lubię, ale graby są takie eleganckie...

Jagoo a u Ciebie tak cięzko z grabami ?