Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym od linijki - ogród Ivony

Zielonym od linijki - ogród Ivony

ivo 10:03, 29 lut 2016

nawigatorka napisał(a)
Ja to sie raczej boje

Nie bój sie tu nie biją i nie ma się czego bać. Poza tym widzisz same ochy i achy !
nawigatorka 10:09, 29 lut 2016

Ale to z szacunku do autorytetu
nawigatorka 10:27, 29 lut 2016

Jesli chcesz miec tam bajzlownik to ja bym oddzielila. A moze... mur w odpowiednim kolorze pieknie eksponowalby pnie brzoz
http://pin.it/Oq2yy6u
Albo zywoplot tez fajnie
http://pin.it/E_0TDFE
Albo bluszcz
http://pin.it/D5XKfTg
nawigatorka 10:29, 29 lut 2016

Tylko za wysoki nie moze byc by tez cienia nie robil.
magnolia 10:32, 29 lut 2016

Cześć Kochane

Plan jest bardzo fajny, bardzo.
Cieszę się, bo w weekend nie zaglądałam, ale myslałam, że może niepotrzebnie zaczełam się czepiać. Ale jednak chyba potrzebnie, bo ten ogród do poprzedniego z planu będzie zupełnie inną kompozycją. Znacznie ciekawszą.

To co wg mnie warto przemyślać, czy nie darowac sobie teraz ścieżki od domu- ja bym zrobiła ją dopiero od linni rabat.

I jeszcze prawa strona- zamiast iść linią wzdłuż ogrodzenia, można ja poprowadzić prostopadle do rabat poprzecznych- wtedy z domu jest tam widok na trawnik otoczony zgrabnym prostokątem- wg mnie to będzie fajne.

nawigatorka 10:45, 29 lut 2016

magnolia napisał(a)

Cześć Kochane

Cieszę się, bo w weekend nie zaglądałam, ale myslałam, że może niepotrzebnie zaczełam się czepiać. Ale jednak chyba potrzebnie, bo ten ogród do poprzedniego z planu będzie zupełnie inną kompozycją. Znacznie ciekawszą.

To co wg mnie warto przemyślać, czy nie darowac sobie teraz ścieżki od domu- ja bym zrobiła ją dopiero od linni rabat.

I jeszcze prawa strona- zamiast iść linią wzdłuż ogrodzenia, można ja poprowadzić prostopadle do rabat poprzecznych- wtedy z domu jest tam widok na trawnik otoczony zgrabnym prostokątem- wg mnie to będzie fajne.

nie wiem Magnolio czy bardziej Iwone czy mnie cieszy Twoje poparcie tylko ostatniego akapitu nie rozumiem czyba...
Ps czytalas moze mojego priv z soboty? A i cos doszly mniebsluchy ze poniekad dzieki Tobie trafia mibsie sadzonki pieknych annabel z katowic
ivo 10:45, 29 lut 2016

magnolia napisał(a)

Cześć Kochane

Magnoliu dobrze że Asia zadziałała i jest pomysł . I ty i ona czepiałyście się tych tyłów i dobrze bo teraz o niebo lepiej jakoś Tylko za bardzo nie zrozumiałam co napisałaś może zobrazujesz

magnolia 10:53, 29 lut 2016

nawigatorka napisał(a)
nie wiem Magnolio czy bardziej Iwone czy mnie cieszy Twoje poparcie tylko ostatniego akapitu nie rozumiem czyba...
Ps czytalas moze mojego priv z soboty? A i cos doszly mniebsluchy ze poniekad dzieki Tobie trafia mibsie sadzonki pieknych annabel z katowic

nie czytałam, chyba przeoczyłam powiadoamienie. Zaraz zajrzę.
Twoja radość jest uzasadniona, bo bardzo szybko się uczysz i 'łapiesz' bakcyla projektowego.

Zaraz wkleję o co mi chodzi.

magnolia 10:54, 29 lut 2016

o to mi chodzi- wtedy z domu patrzysz na trawnik i prawa strona nie ucieka gdzieś, tylko ryuje się ładny prostokąt wokół trawnika z rabat:

nawigatorka 10:58, 29 lut 2016

Haha widac projektowanie ksiazek moze ma cos wspolnego z porojektowaniem ogrodu tylko to nielatwy zawod w tych czasach i w moim przypadku juz nieaktywny...ale wiesz jakbys potrzebowala pracownika... swoja droga ciekawe co bym dzis zawodowo robila gdybym cofnela sie w czasie...