Mam zaległości u siebie i nie odpowiedziałam na kilka postów
Buziaki dla wszystkich odwiedzających!
To też niespodziankę miałaś
I jak tu wierzyć etykietką człowiek się nie zna i kota w worku kupi. ale najważniejsze że podoba mi się! A jeżówka urocza jest! popieram
teraz to wiem...szkoda tylko że tak ciężko zidentyfikować osobnika bo nie kwitnie...
drzewo na razie musi sobie radzić - teraz brak mi czasu na opryski. jedyne co mu zapewniłam to więcej wody i gnojówkę ze skrzypu (mam nadzieję że nie dobiłam go tym...)
dziękuję
ładnie się rozrastają - bo mam 3 sztuki
no właśnie tylko co to?
ta była bez zdjęcia tylko suche "Jeżówka"
hmmm..fajnie by było liście się zgadzają a na kwiatostany trzeba poczekać. ciekawe czy w tym roku zakwitnie...
mam jeszcze jedną kupioną bez kwiatka ale ta nazwę miała "Rozzmatazz". Co prawda i tak nazwa mało mi mówiła a teraz widzę że w necie piękna jest zobaczymy czy rzeczywiście taka będzie.
A czy w przyszłym roku te co teraz kwitną będą kwitły też o tej porze roku???czy wcześniej ...takie pytanie zielonej ogrodniczki
oj robię bo warte są tego w przyszłym roku też będą u mnie
hihi!
dziękuję Sylwio, na razie zabiegi wstrzymane bo nie będzie mnie trochę a eM na pewno nie będzie pryskał...
tak, to niestety (albo i stety) nie u mnie Ja wolę słońce niż wieczny cień
ładnie powiedziane Najbardziej to się cieszy ich sąsiadka z przeciwka - nic nie robi w ogrodzie a ma najładniejszy widok na wsi (to jej słowa)
spokój jest bo za podwórkiem już las - ostatni dom na wsi