Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

lojalna_ 20:37, 04 wrz 2018

Miałam pisać smsa jak prace idą ...a tutaj proszę jaki piękny gotowiec.

Tempo juz mi znane Was nikt nie przescignie q robocie . Super wygląda ścieżka w tej zieleni Gosiu buxiolki za kawał dobrej roboty.❤
malgorzata_s... 20:44, 04 wrz 2018

lojalna_ napisał(a)
Miałam pisać smsa jak prace idą ...a tutaj proszę jaki piękny gotowiec.

Tempo juz mi znane Was nikt nie przescignie q robocie . Super wygląda ścieżka w tej zieleni Gosiu buxiolki za kawał dobrej roboty.❤

Joluś powoli idą prace bo chłopaki mieli tylko w zeszłym tygodniu popołudnia wolne. W tym nie mogą wcale bo pracują do wieczora. Trzeba się w cierpliwość uzbroić.Za to rabat mi nie niszczą
21:10, 04 wrz 2018
malgorzata_szewczyk napisał(a)

ale ci fajnie zrobili...rosliny nie naruszone !!! rewelacja......juz lepiej zeby długo zeszło a bez strat ...bo firma i chłopki roztropki to by ci wydeptali te rosliny całkowicie...a tak to nawet nie widac ze chodnik dopiero co układany

płot tez odbudujesz ..to kwestia czasu ...moze odrau cos wymyslisz zeby tuje od soli osłonić

malgorzata_s... 21:28, 04 wrz 2018

eee_taam napisał(a)

ale ci fajnie zrobili...rosliny nie naruszone !!! rewelacja......juz lepiej zeby długo zeszło a bez strat ...bo firma i chłopki roztropki to by ci wydeptali te rosliny całkowicie...a tak to nawet nie widac ze chodnik dopiero co układany

płot tez odbudujesz ..to kwestia czasu ...moze odrau cos wymyslisz zeby tuje od soli osłonić

Chłopaki się bardzo starali nic nie uszkodziliTutaj kolor ciemniejszy bo mokry. Plot już wymyślony. Będzie wz elementów w kolorze bruku. Murki na 60 a potem deski jeszcze szczelnie na 40.
AgataM 21:41, 04 wrz 2018

Chodniczek piękny. Idealnie pasuje do cudownego ogrodu.
GorAna 22:28, 04 wrz 2018

Małgoś, cudny ten chodniczek!
Zaraz się zrobiło piękniej....jeśli tak może być
Ogród cudnie soczysty, nie to co u mnie.
Buziaki zostawiam
malgorzata_s... 22:31, 04 wrz 2018

Gosiek33 napisał(a)

Dopiero dziś dopadłam komputer na dłużej i w końcu czytam Twój wątek. Niesamowite zmiany na przestrzeni lat
Naprawdę nie wiem jak uzyskałaś tak fantastyczną kondycję hortensji?
Co za wycieczka, i co najważniejsze w doborowym towarzystwie. To się bardzo liczy.

Współczuję ogrodzeniowej kolizji ale szczęście w nieszczęściu, że nikomu nic się nie stało. Za to mam podobne zdanie do samochodu dla mocno wiekowych ludzi. Z pewnością ten pan nie rozbija się co dzień tylko akurat się mu przytrafiło. Częściej przytrafiają się różne wypadki młodszym kierowcom.

Gosiu bardzo mi miło że zajrzałaś Hortki w tym roku nawodnienie dostały i oszalały
malgorzata_s... 22:32, 04 wrz 2018

AgataM napisał(a)
Chodniczek piękny. Idealnie pasuje do cudownego ogrodu.

Dzięki, też mi się podoba wreszcie
malgorzata_s... 22:34, 04 wrz 2018

GorAna napisał(a)
Małgoś, cudny ten chodniczek!
Zaraz się zrobiło piękniej....jeśli tak może być
Ogród cudnie soczysty, nie to co u mnie.
Buziaki zostawiam

Byłam u Ciebie i wiem że susza dała się we znaki Bukiet za to piękny zrobiłaś
Katkak 06:58, 05 wrz 2018

Gosia no pięknie te płytki wyglądają, tak elegancko. Fajna kropka nad I. I dziewczyny mają rację - firma nie patrzy na rośliny. Jak sobie przypomnę jak nam dom ocieplali.... O matko. A miałam wtedy w porywach ze dwie skromne rabatki, a i tak ugnietli wszystko masakrycznie.