Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

AgnieszkaW 18:44, 20 lis 2018

Jeszcze taki, bardziej formalny, układ przyszedł mi do głowy, gdzie ta limonka to powtórzona obwódka bukszpanowa. Nie wiem jednak, jak to się będzie miało do całości...

Może już na dzisiaj zakończę te moje wypociny
malgorzata_s... 18:50, 20 lis 2018

Tu pytałaś czy będzie ciurkadełko. Pod tymi donicami jest studnia i nie mam pomysłu czy tu zaokrąglić linie?Czy zostawić jak jest? Tu z góry
malgorzata_s... 18:57, 20 lis 2018

AgnieszkaW napisał(a)
Jeszcze taki, bardziej formalny, układ przyszedł mi do głowy, gdzie ta limonka to powtórzona obwódka bukszpanowa. Nie wiem jednak, jak to się będzie miało do całości...

Może już na dzisiaj zakończę te moje wypociny

To bardzo piękny pomysł ale musiałabym tu wywalić tardiwę i Hakonek większość nie wpisuje się wtedy tu ławeczka. Za dużo przerabiania i wywalania. Zostaje wersja z hakonkami
Agania 19:03, 20 lis 2018

Ja już całkiem nie poznaję Ciociogrodu...hmm....czy to jeszcze ten sam ogród Gosiaczku?
AgnieszkaW 19:25, 20 lis 2018

Gosiu, trudno tak powiedzieć, co by było lepsze. Ty sama najlepiej wiesz, co potrzeba Twojemu ogrodowi, to wszakże Twój ogród, pamiętaj. Ja już napisałam, żebyś nie brała pod uwagę tych moich wypocin, bo one zmieniają charakter twojego ogrodu, a przecież nie o to mi chodzi... Staram się tylko pomóc, na luzie..., i tak to potraktuj...

A tu kolejne pomysły, bo pytałaś o nie...

AgnieszkaW 19:29, 20 lis 2018

To tyle z mojej strony, Gosiaczku, więcej nie będę się wtrącać, bo wzbudzam niepotrzebne emocje... Ty sama zaplanujesz wszystko najlepiej
malgorzata_s... 19:54, 20 lis 2018

Agania napisał(a)
Ja już całkiem nie poznaję Ciociogrodu...hmm....czy to jeszcze ten sam ogród Gosiaczku?

Aguś no cóż sama nie poznaję momentami Szkielet został reszta po chirurgu plastycznymNic nie wyrzucałam poza zebrinusami więc gdzieś tam pozostał mój misz masz
malgorzata_s... 19:59, 20 lis 2018

AgnieszkaW napisał(a)
Gosiu, trudno tak powiedzieć, co by było lepsze. Ty sama najlepiej wiesz, co potrzeba Twojemu ogrodowi, to wszakże Twój ogród, pamiętaj. Ja już napisałam, żebyś nie brała pod uwagę tych moich wypocin, bo one zmieniają charakter twojego ogrodu, a przecież nie o to mi chodzi... Staram się tylko pomóc, na luzie..., i tak to potraktuj...

A tu kolejne pomysły, bo pytałaś o nie...

Aguś ja poprosiłam o inne spojrzenie i ono mi się bardzo podoba Nie ma we mnie emocji a wdzięczność że zechciałaś spojrzeć swoim okiem.Człowiek patrzy na swój ogród jednostronnie. Pierwszy pomysł jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem bo nie zobaczyłabym nigdy takiego rozwiązania a bardzo mi się podoba. Nawiązuje trochę do łuków i prostych tak jak w pozostałej części. Bardzo Ci dziękuję kochana
malgorzata_s... 20:00, 20 lis 2018

AgnieszkaW napisał(a)
To tyle z mojej strony, Gosiaczku, więcej nie będę się wtrącać, bo wzbudzam niepotrzebne emocje... Ty sama zaplanujesz wszystko najlepiej

Mam nad czym myśleć jeszcze raz bardzo dziękuję za Twoje pomysły
sylwia_slomc... 20:16, 20 lis 2018

Gosia, a jak bardzo jesteś przywiązana do tych donic przy studni? Jak by je przestawić gdzieś w pobliże tarasu może, bo mam wrażenie, że one niepotrzebny bałagan robią w tym miejscu i przyciągają jeszcze wzrok na tą studnię zamiast odciągać...
Może posadzić tam coś co się będzie na tą studnię wylewało?