Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

sylwia_slomc... 20:17, 20 lis 2018

Jeśli dobrze pamiętam to Krzyś te donice sam robił? Świetne są, ale bym je przeniosła gdzie indziej
malgorzata_s... 20:28, 20 lis 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Gosia, a jak bardzo jesteś przywiązana do tych donic przy studni? Jak by je przestawić gdzieś w pobliże tarasu może, bo mam wrażenie, że one niepotrzebny bałagan robią w tym miejscu i przyciągają jeszcze wzrok na tą studnię zamiast odciągać...
Może posadzić tam coś co się będzie na tą studnię wylewało?

Wcale nie jestem przywiązana lubię przemeblunki. Latemjednak jak wylewają się z nich zioła i na poziomie zero nie widać że tam studnia i wtedy bardzo mi się podoba. Nie mam pomysłu na to miejsce już tam była zabudowa studni, korzeń, skalniak, kora i stale mi coś nie pasuje. Nie chcę puki co nic ekspansywnego sadzić bo mama ma tam pietruszkę, cebulkę i zioła obok. Korzysta z tego więc dosadziłam jej ziół jeszcze w donicach i też z nich korzystam.
Tak jest latem. Przed hakonką małą sałatę nawet widać
sylwia_slomc... 20:50, 20 lis 2018

Latem w porządkua teraz zrób w nich stroiki zielone z iglastych( umiesz cuda wyczarować ) i też będzie dobrze takie puste nie pasują mi tam
anabuko1 20:55, 20 lis 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Aniu a ja podziwiam Twój ogród bo gdyby mój był większy to nie musiałby być aż taki poukładany. Trochę niepoukładania wolę ale niestety u mnie musi być jak jest

Aha ,,
Ale mi ten twój pookładany bardzo się podoba.
Ale chyba takiego nigdy mieć nie będę miała.
Widzę główka ci wciąż i ogrodowo pracuje i nowe zmiany się szykują .

malgorzata_s... 21:04, 20 lis 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Latem w porządkua teraz zrób w nich stroiki zielone z iglastych( umiesz cuda wyczarować ) i też będzie dobrze takie puste nie pasują mi tam

Nie robiłam jeszcze kompozycji, sprzątałam. Masz rację że mogę tam coś zrobić
malgorzata_s... 21:05, 20 lis 2018

anabuko1 napisał(a)

Aha ,,
Ale mi ten twój pookładany bardzo się podoba.
Ale chyba takiego nigdy mieć nie będę miała.
Widzę główka ci wciąż i ogrodowo pracuje i nowe zmiany się szykują .

Twoja głowa też pracuje ogrodowo Poukładasz jeszcze, zobaczysz
Balea 21:58, 20 lis 2018

Witam,

czy moblabys mi powiedziec, jak sie ta trawa pomiedzy tymi trzema kulami nazywa?

malgorzata_s... 22:24, 20 lis 2018

Balea napisał(a)

Witam,

czy moblabys mi powiedziec, jak sie ta trawa pomiedzy tymi trzema kulami nazywa?

To jest rozplenica japońska hameln tylko już nie ma szczoteczek bo się wysypały.
Kindzia 09:18, 21 lis 2018

Nie wpadłam na to, że nie będziesz wiedzieć o jakie kule chodzi...ale rozszyfrowałaś bezbłędnie

Przebudowa? Krzyś się już cieszy? Ryś by się cieszył...
malgorzata_s... 09:22, 21 lis 2018

Kindzia napisał(a)
Nie wpadłam na to, że nie będziesz wiedzieć o jakie kule chodzi...ale rozszyfrowałaś bezbłędnie

Przebudowa? Krzyś się już cieszy? Ryś by się cieszył...

Sama to robię zawsze. Krzyś tylko duże rośliny pomaga przesadzać a tam nie ma