Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

Balea 21:33, 21 lis 2018

A no tak rzeczywiscie w porownaniu z krzeslem juz wcale nie jest taka mala

A myslisz, ze bunny tez by ladnie pomiedzy takie kule pasowala?
Masz moze pod reka jakies zdjecie z bunny?

malgorzata_s... 21:44, 21 lis 2018

Takie znalazłam. na pierwszej fotce za czerwonym klonikiem na drugiej przed stolikiem na łuku.
Będzie miała z 30 do 40 cm z kotkami. Do kulek tej wielkości będzie pasować
Milka 13:37, 22 lis 2018

Gosiu
Zmiany niesamowite....zarówno te trwałe, idealnie zgrane, jak i ogrodowe. Ogród bombonierka, co rusz coś zaskakuje i jak zachwyca i smakuje i ...Kindzia w obcasiku przejdzie, podziwiam, nam jakoś idzie wolniej, ale coś zawsze do przodu pchnięte, dbaj o siebie, buziaki
AgataM 14:54, 22 lis 2018

Gosieńko dużo, dużo zdrówka Ci życzę. Z kręgosłupem to nie przelewki, dbaj o siebie.
Pozdrawiam gorąco
Anusia 15:09, 22 lis 2018

Gosiu zdrówka życzę. Dbaj o siebie. Ogród piękny, zawsze podziwiam o każdej porze roku. Pozdrowienia przesyłam.
Balea 20:55, 22 lis 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Takie znalazłam. na pierwszej fotce za czerwonym klonikiem na drugiej przed stolikiem na łuku.
Będzie miała z 30 do 40 cm z kotkami. Do kulek tej wielkości będzie pasować

Super, dziekuje slicznie, bardzo mi pomoglas

W takim razie sprubuje posadzic bunny miedzy kulkami, jak mi beda za male, to zawsze mozna wymienic.

GorAna 21:27, 22 lis 2018

Och i tutaj burza mózgów!
Pozdrawiam Gosiu
anabuko1 21:30, 22 lis 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Mam małą odmianę. Przebarwia się tak samo ale jest niższa o wiele. Ta to na 100% zwykła hameln.Ta przy tarasie niższa nieco może bo rośnie przy krawężniku więc ma ograniczone trochę miejsce i nie była podlewana. Tutaj widać w porównaniu z krzesłem że jest prawie równa. Po przeciwnej stronie za trawnikiem pod latarenką ta sama podlewana i jest tylko ciut wyższa.

Ależ piękne widoczki.Miodzio.
Oj będą mi się śniły te kępy traw
malgorzata_s... 22:44, 22 lis 2018

Milka napisał(a)
Gosiu
Zmiany niesamowite....zarówno te trwałe, idealnie zgrane, jak i ogrodowe. Ogród bombonierka, co rusz coś zaskakuje i jak zachwyca i smakuje i ...Kindzia w obcasiku przejdzie, podziwiam, nam jakoś idzie wolniej, ale coś zawsze do przodu pchnięte, dbaj o siebie, buziaki

Dzięki IrenkoObcasiki już nie zagrożone
malgorzata_s... 22:46, 22 lis 2018

AgataM napisał(a)
Gosieńko dużo, dużo zdrówka Ci życzę. Z kręgosłupem to nie przelewki, dbaj o siebie.
Pozdrawiam gorąco

Agatko dzięki ale jesień to u mnie pora kręgosłupowuych dolegliwości nie pierwszy raz.Już leczę