Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 10:42, 10 maj 2016

BasiaLT napisał(a)

W zeszłym roku miałam takie połączenie białych surfini z zielonym i bordowym wilcem. Wyglądało to bosko i gorąco polecam. U mnie o tyle się nie sprawdziło że na tle zieleni doniczki nikły. A bulwy wilca podobno można przechowywać na następny rok.

To fajnie że polecasz, może dadzą radę na patelni
Urszulla 22:05, 10 maj 2016

Cudowna inspiracja niestety nie dla mnie. Wilec mi się marzy, ale surfinie są zjadane przez ślimaki więc musiałam z nich zrezygnować.

Dobrze że już lepiej jak tu chorować jak piękna wiosna wokół. U mnie lekko do przodu.
siaaska 22:26, 10 maj 2016

Gosia ale cudne wiosennie u Ciebie Tyle kolorków Tulipanki piekne chcoiaż już pewnie coraz mniej sladu po nich...
Widziałam że spotkanko fajne mieliście i w planach już następne, a ja ciągle narzekam na brak czasu... W kółko praca, dzieci, dom, ogród... Czasu brakuje na Ogrodowisko... Mój watek zatrzymał się na zeszłym roku ale ogród ma się dobrze i chyba coraz lepiej
Pisałaś że masz dużo siewek werbeny chętnie przygarnę jakieś

Jak tam zdrówko? Podkurowałaś się?
sylwia_slomc... 22:26, 10 maj 2016

Gosia ale zaje...fajnie by wyglądały na tych okienkach w mojej ulubionej u ciebie rabacie O tych myślisz?
Chodź zobacz jak tabliczki rozlokowane
malgorzata_s... 22:56, 10 maj 2016

Urszulla napisał(a)
Cudowna inspiracja niestety nie dla mnie. Wilec mi się marzy, ale surfinie są zjadane przez ślimaki więc musiałam z nich zrezygnować.

Dobrze że już lepiej jak tu chorować jak piękna wiosna wokół. U mnie lekko do przodu.

Już posadzone Na parapety ślimaki mi nie wejdą
malgorzata_s... 22:59, 10 maj 2016

siaaska napisał(a)
Gosia ale cudne wiosennie u Ciebie Tyle kolorków Tulipanki piekne chcoiaż już pewnie coraz mniej sladu po nich...
Widziałam że spotkanko fajne mieliście i w planach już następne, a ja ciągle narzekam na brak czasu... W kółko praca, dzieci, dom, ogród... Czasu brakuje na Ogrodowisko... Mój watek zatrzymał się na zeszłym roku ale ogród ma się dobrze i chyba coraz lepiej
Pisałaś że masz dużo siewek werbeny chętnie przygarnę jakieś

Jak tam zdrówko? Podkurowałaś się?

Wątek stoi bo mało jesteś ale rozumiem, zapracowanie.Kiedyś będzie lepiej Werbeny mam srylion jakmawia Sebek ale jeszcze malutkie siewki.Jak podrosną to oczywiście oddam
malgorzata_s... 22:59, 10 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Gosia ale zaje...fajnie by wyglądały na tych okienkach w mojej ulubionej u ciebie rabacie O tych myślisz?
Chodź zobacz jak tabliczki rozlokowane

Już wiszą właśnie tam Byłam
Pola 16:28, 11 maj 2016

Gosia, łał ale cudnie będzie kompozycja pięknie się będzie prezentować.....dobrzę że z zdrówkiem lepiej......a ja mam zamrożony bark.... W niedziele się zaczęło.....po szaleństwach,ogrodowych w weekend, od poniedziałku niet pracy .....dziś już lepiej.....trzy dni lenistwa to dla mnie masakra....Nie do wytrzymania.....
sylwia_slomc... 16:30, 11 maj 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Już wiszą właśnie tam Byłam

No to lepszego miejsca nie mogłaś im wybrać
malgorzata_s... 16:33, 11 maj 2016

Pola napisał(a)
Gosia, łał ale cudnie będzie kompozycja pięknie się będzie prezentować.....dobrzę że z zdrówkiem lepiej......a ja mam zamrożony bark.... W niedziele się zaczęło.....po szaleństwach,ogrodowych w weekend, od poniedziałku niet pracy .....dziś już lepiej.....trzy dni lenistwa to dla mnie masakra....Nie do wytrzymania.....

Jola współczuję ale organizm czasami od nas mądrzejszy. Odpoczywaj kochana na siłę
Już posadzone, czekam na efekt

Przy wejściu też zmiana