Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 22:31, 18 cze 2016

anna_g napisał(a)

świątynia dumania coraz ładniej wygląda.
Fajnie już widać młode róże

Aniu wkurza mnie tylko że anabelki zwisają co wieczór z upału.
Kasik 22:33, 18 cze 2016

Gosieńko -przeczytałam, że szukasz przetacznika. Zadzwoń do Marty z "zielonego punktu", oni na stronie nie pokazują wszystkiego, a wiem, że przetacznika mieli. Ja w tym roku zamówiłam u nich szałwie, której na stronie już nie było, a w szkółce i owszem. Przetacznika widziałam u nich po 4,50. Sadzonki wysyłają super i zapakowane wzorcowo.

Gdyby było bliżej kupiłabym dla Ciebie u siebie. Ostatnio nabyłam 4 Cristy
anna_g 22:35, 18 cze 2016

Gosia nie doczytałam jakiego przetacznika szukasz - dzisiaj w Pisarzowicach były białe - ładne sadzonki ale chyba nie tanie (chociaż w szkółkach te ceny podobne) - 11 zł. - ale tylko białe. Gdyby były niebieskie to kupiłabym - przeszukałam ale nic z tego
malgorzata_s... 22:46, 18 cze 2016

Kasik napisał(a)
Gosieńko -przeczytałam, że szukasz przetacznika. Zadzwoń do Marty z "zielonego punktu", oni na stronie nie pokazują wszystkiego, a wiem, że przetacznika mieli. Ja w tym roku zamówiłam u nich szałwie, której na stronie już nie było, a w szkółce i owszem. Przetacznika widziałam u nich po 4,50. Sadzonki wysyłają super i zapakowane wzorcowo.

Gdyby było bliżej kupiłabym dla Ciebie u siebie. Ostatnio nabyłam 4 Cristy

Kasieńko szukam Royal Candle niebieskiego jak u Ewy
malgorzata_s... 22:46, 18 cze 2016

anna_g napisał(a)
Gosia nie doczytałam jakiego przetacznika szukasz - dzisiaj w Pisarzowicach były białe - ładne sadzonki ale chyba nie tanie (chociaż w szkółkach te ceny podobne) - 11 zł. - ale tylko białe. Gdyby były niebieskie to kupiłabym - przeszukałam ale nic z tego

No takiego jak u Ewci w Gdańsku
Kasik 22:50, 18 cze 2016

Christa też fajny- ma takie rybie ogonki na szczycie. Kasia go kupowała. Ale pewnie go znasz
http://www.i-sztorm-byliny.pl/towar/59/przetacznik-klosowy-christa-veronica-spicata-christa.html
anna_g 22:53, 18 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)

No takiego jak u Ewci w Gdańsku

Takiego to niestety nie było biały też był ładny - bardzo ładne sadzonki ale biały to taki trochę mało wyrazisty
malgorzata_s... 22:58, 18 cze 2016

Kasik napisał(a)
Christa też fajny- ma takie rybie ogonki na szczycie. Kasia go kupowała. Ale pewnie go znasz
http://www.i-sztorm-byliny.pl/towar/59/przetacznik-klosowy-christa-veronica-spicata-christa.html

No znam W Bylinowym już nie było jak zamawiałam. Najwyżej w przyszłym sezonie zamówię
malgorzata_s... 22:59, 18 cze 2016

anna_g napisał(a)

Takiego to niestety nie było biały też był ładny - bardzo ładne sadzonki ale biały to taki trochę mało wyrazisty

Biały mam jest za delikatny nie rzuca się w oczy
Anda 12:26, 19 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Ewcia a u Ciebie słonka nie ma???

Nie ma Chmury i deszcz tylko. Slonko pokazuje sie rzadko na pare minut tylko. Jak nie pada to robie fotki w ogrodzie, ale to nie lato, nie czuje bluesa w tym roku...
Tak wiec napawam sie slonecznymi widokami u Ciebie i u innych i ciesze sie, ze pokazujesz szerokie kadry. Wtedy mocniej lato sie czuje A u Ciebie lato w pelni. Posiedzialabym u Ciebie z checia na stawem
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies