Ten rok jest taki pokręcony że już chyba nic nie jest regułą... trzeba czekać co będzie dalej.
dzięki Gosiu ...o to mi chodziło ....juz wiem wszystko ...przypomniałaś mi o Mega Pearl ...a potem doszłam do pink diamnont i silver dollar ....z tymi sie bede blizej zapoznawać PS. Panthom i grandiflore mam ale miały w zeszłym roku po jednym kwiatku ..musza sie w sobie zebrac Garndiflora cos mi nie leży ...zobacze jak mnie bedzie wnerwiac dalej to wymianka
Liatry kupowałaś??? Trzeba było ode mnie sobie ukopać, przecież mam, wiesz! Mam Phantoma na pniu, z Przytoku już do mnie cudem przyjechał Czy Konior ma róże Małgoś? Szukam Laguny, gdzieś blisko...nie mogę namierzyć.
u nas było -3,5 część ucierpiała, ale może się pozbierają
Ale fajne porównanie hortek uwielbiam takie rzeczy wtedy wszytsko widać czarno na białym A czyż mogiem poznać tajemnicę jaką szałwię nabyłaś Koffana ?? Buuuziole gorące
Gosiu, jak tam po tych wstrętnych przymrozkach? Klon żyje? Mój był zwisły i odżył, czasu trzeba, posłuchałam szkółkarza, bo sama pewnie bym wywaliła.
Rany u Ciebie tez mrozik - mam nadzieję że wyszłaś z tego bez szwanku... U Ciebie jest jak w bomboniece - kolorowo i słodziutko
Gosia zobaczna mojego perukowca. Będzie cos z niego?