Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 20:23, 10 maj 2017

paulina_ns napisał(a)
Gosia który sezon masz Bobo? Ja kupiłam w tamtym roku małe sadzonki i w sumie póki co dalej szału nie ma nie wiem czy one cosik wolniej rosną, czy co?

Ps. Obudzily Ci się buki? Ja wczoraj byłam w ogrodniczym, gdzie kupowałam swojego i inne już ładne liście miały, a mój dalej spi..

Bobo też miałam pierwszy sezon i też mnie nie zachwyciła ale one niższe są u mnie mają tworzyć niższe piętro więc dam im szanse
Buki mają już u mnie listki.
paulina_ns 21:05, 10 maj 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Bobo też miałam pierwszy sezon i też mnie nie zachwyciła ale one niższe są u mnie mają tworzyć niższe piętro więc dam im szanse
Buki mają już u mnie listki.

No u mnie w tamtym roku takie dwa badyle były, a kwiaty malutkie, zobaczymy co pokażą w tym roku.

Gosiu, a co do buka powinnam się martwić? Kiedy on najpóźniej może ruszyć?
malgorzata_s... 21:22, 10 maj 2017

paulina_ns napisał(a)

No u mnie w tamtym roku takie dwa badyle były, a kwiaty malutkie, zobaczymy co pokażą w tym roku.

Gosiu, a co do buka powinnam się martwić? Kiedy on najpóźniej może ruszyć?

Ten rok jest beznadziejny. Zwykle do połowy maja ale ja bym do końca poczekała
BasiaLT 21:42, 10 maj 2017

Ten rok jest taki pokręcony że już chyba nic nie jest regułą... trzeba czekać co będzie dalej.
05:54, 11 maj 2017
dzięki Gosiu ...o to mi chodziło ....juz wiem wszystko ...przypomniałaś mi o Mega Pearl ...a potem doszłam do pink diamnont i silver dollar ....z tymi sie bede blizej zapoznawać

PS. Panthom i grandiflore mam ale miały w zeszłym roku po jednym kwiatku ..musza sie w sobie zebrac Garndiflora cos mi nie leży ...zobacze jak mnie bedzie wnerwiac dalej to wymianka
Kindzia 09:35, 11 maj 2017

Liatry kupowałaś??? Trzeba było ode mnie sobie ukopać, przecież mam, wiesz!

Mam Phantoma na pniu, z Przytoku już do mnie cudem przyjechał
Czy Konior ma róże Małgoś? Szukam Laguny, gdzieś blisko...nie mogę namierzyć.
sylwia_slomc... 10:08, 11 maj 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Dzisiaj było -2 ale uznałam że wszystkiego nie okryję więc nie okryłam niczego niech samo sobie radzi

u nas było -3,5 część ucierpiała, ale może się pozbierają
gierczusia 12:29, 11 maj 2017

Ale fajne porównanie hortek uwielbiam takie rzeczy wtedy wszytsko widać czarno na białym
A czyż mogiem poznać tajemnicę jaką szałwię nabyłaś Koffana ??
Buuuziole gorące
Milka 11:25, 12 maj 2017

Gosiu, jak tam po tych wstrętnych przymrozkach? Klon żyje? Mój był zwisły i odżył, czasu trzeba, posłuchałam szkółkarza, bo sama pewnie bym wywaliła.
kasiek 19:57, 13 maj 2017

Rany u Ciebie tez mrozik - mam nadzieję że wyszłaś z tego bez szwanku... U Ciebie jest jak w bomboniece - kolorowo i słodziutko