Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 20:36, 25 maj 2017

Urszulla napisał(a)
No to masakra z rodkami a pontyjska pachnie? O porażkach czytam z przymróżeniem oka

Oj pachnie Uleñko na cały ogród. Pomarañcz róż i fiolet, czy to nie porażka?
Bogdzia 21:04, 25 maj 2017

U mnie Alfred pieknie obsypany kwiatem ale dopiero zaczyna kwitnąc a pontyjskie pomarznięte , jakies pojedyncze kwiatki w bardzo małej ilosci .Nie martw sie za rok bedzie lepiej (mam nadzieje).
malgorzata_s... 21:09, 25 maj 2017

Bogdzia napisał(a)
U mnie Alfred pieknie obsypany kwiatem ale dopiero zaczyna kwitnąc a pontyjskie pomarznięte , jakies pojedyncze kwiatki w bardzo małej ilosci .Nie martw sie za rok bedzie lepiej (mam nadzieje).

Nom musi być lepszy bo gorszy to już katastrofa
Urszulla 21:40, 25 maj 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Oj pachnie Uleñko na cały ogród. Pomarañcz róż i fiolet, czy to nie porażka?

Pomarańcz zostaje. Ciężko go łączyć. Patrz na inspiracje z Anglii.
Chyba w bieli i zieleni mi się kojarzy. Ale ja nie jestem znawcą tylko amatorem nasladowcą
Margarete 16:09, 26 maj 2017

A tam ...jakie porażki..ogród że tak powiem dojrzały, "wylizany", czysty, pełny,kolorowy i ten trawnik... a ten kancik cudny
Widziałam twoja Soir de Paris - moja też juz nareszcie kwitnie
Czy twoje psy nie robia ci żółtych plam na trawniku ? nie do uwierzenia że przy zwierzętach masz taki doskonały trawnik
malgorzata_s... 16:13, 26 maj 2017

Urszulla napisał(a)

Pomarańcz zostaje. Ciężko go łączyć. Patrz na inspiracje z Anglii.
Chyba w bieli i zieleni mi się kojarzy. Ale ja nie jestem znawcą tylko amatorem nasladowcą

Ulcia ale ten pomarańcz nijak z różem Maruszki nie pasuje. Z fioletem jeszcze bym zniosła
malgorzata_s... 16:14, 26 maj 2017

Margarete napisał(a)
A tam ...jakie porażki..ogród że tak powiem dojrzały, "wylizany", czysty, pełny,kolorowy i ten trawnik... a ten kancik cudny
Widziałam twoja Soir de Paris - moja też juz nareszcie kwitnie
Czy twoje psy nie robia ci żółtych plam na trawniku ? nie do uwierzenia że przy zwierzętach masz taki doskonały trawnik

Gosiu moje piesy to malizny. Tam gdzie sikają rośnie trawa szybciej i bardziej zielona. Nie sikają w jedno miejsce bo pewno by żółkła.
16:33, 26 maj 2017
Gosia wstawiłam jeżówke Mozzarelle zeżarły gady ...kwiatków chyba tez nie bedzie ...już granulki poszły w ruch.
Ewa777 20:15, 26 maj 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Tutaj porażka kompozycyjna

Nie mogłam znaleźć tego pomarańczu Gdybyś nie napisała, to bym go nie zauważyła. Ślicznie Ci rośnie ten niwak na rabacie
Gosiu, wiesz, ze mi czerwony klonik zmarzł na amen?
Szkoda mi Twoich rododendronów, tak pięknie zawsze kwitły. Może to nie tylko przez mrozy, ale też przez szuszę z ubiegłego roku?

Moje na szczęście rh dobrze się mają i kwitną wszystkie po kolei. U mnie susza - podlewam codziennie.
malgorzata_s... 21:50, 26 maj 2017

eee_taam napisał(a)
Gosia wstawiłam jeżówke Mozzarelle zeżarły gady ...kwiatków chyba tez nie bedzie ...już granulki poszły w ruch.

Odbudują się i zakwitną,muszą