Przemek myślę o żurawce citronelce jak u sylwii
albo carex ice dance przed rodkami. wczesniej myslałam o red baronie ale tam chyba za cieniście dla nich, nie wybarwiły by sie chyba tak ładnie. nie mam pojecia jeszcze co za rodkami a przed serbami bo jak to wszystko porośnie to wydaje mi się ze cimno troszku sie zrobi
Ewa tak myślałam właśnie ze od wiosny ruszysz ja w sumie też głównie będę działać na wiosnę a teraz chciałam poprostu porządek w przedogródku zrobic bo mnie ta góra kompostu wkurzała
Wydaje sie ze dobrze ale nie widac czy są posadzone równo z gruntem , nie przysypuj im tego co było w doniczce , ma byc na równo z doniczką. Na zimę możesz wyjątkowo przykryc korą ze wzgledu na bardzo późne sadzenie ale dopiero jak przymrozi , teraz niech ziemia wchłania wodę( nigdy takich rad nie daje i ja tego nie robię) ale wczesna wiosna ja zdejm. Jestem Bozena , nie Bogusia ale to nie ma wielkiego znaczenia.Pozdrówka.
Podziwiam Cię Aniu, że dałaś radę w ten ziąb
Długi masz podjazd do domu Zazdroszczę Ci ... u mnie to trzy kroki i furtka Co ile sadziłaś rodki? I jaka odmianę kupiłaś?