Kasia skąd Ci się wziął pomysl na glebogryzarkę?
przeciez ja juz mam trawnik, pisalam ci ze nawozić będe a Iwona dala linka do wertykulatora przecież też
jak to mówi moja córcia gapa jesteś
u mnie wypozyczenie glebogryzarki kosztowalo 150zł i najbardziej opłacało się zrobic to na weekend bo masz od pt do nd a płacisz za 1,5doby. u mnie przynajmniej tak było
graby na zywopłot, sadzonki kosztują 0,7-1zł. sadzisz 5szt/metr więc w porównaniu do tujek czy serbów rewelacja
poza tym żywopłot grabowy to absolutny hicior w ogrodach nowoczesnych czy formalnych, zauważ ze na zdjeciach np z gardenia rzadko kiedy taki występuje.
minusem (a dla mnie plusem) jest to ze liscie zmieniaja kolor na zimę a wiosna przez moment jest łyso, akurat u ciebie ogrodzenie zabudowane to by nie odkryło nagle sąsiedztwa
dzieki za tą opinię, niezwykle wazna
moj em wczoraj 4h grabkowal nasz trawnik, jakaś masakra
na tą chwile trawnika mamy ok 1000m ale pewnie z sezonu na sezon bedzie go coraz mniej a dla mnie bardzo ważny jest zadbany trawnik, nie mam zamiaru na tym oszczedzać. według mnie nawet najpiekniejsze rabaty tracą gdy obok brzydki, smutny trawnik bez kancików.
Wajdo nasza to ja Cie proszę zebys mi pisala gdy coś Ci się nie widzi, każdy zwraca uwage na coś innego a Ty masz duże doswiadczenie i bogate rabaty u siebie, juz wiesz co z czym gra. a propozycji to ja mam zawsze milion, 98% to lipa ale jest co omawiać i edukować się znowu