jankosia
16:00, 07 gru 2015

A mi się cholernie podoba róża nozomi. Szukałam swego czasu, ale bezskutecznie- były tylko bardzo drogie w pojemnikach to podziękowałam. No i oczywiście nie mam gdzie ich posadzić ale jak trafię z gołym korzeniem to kupię na pewno.
Ania, to nie działa tak, że jak się czegoś nie lubi to się nie kupuje. Nie lubię róż bo po pierwsze nie pasują do mojego ogrodu. Ja bym jednak chciała żeby on pozostał dziki a róże nadają już bardzo konkretny , inny od naturalnego charakter. Po drugie ja nie używam chemii (albo prawie nie używam, bo przy ozdobnych czasem coś zapodam) i nie znam się na chorobach więc róże wywołują we mnie strach
No i są takie sytuacje że coś jest w tak dobrej cenie że grzech nie wziąć
Za miskantami też nie przepadam a jednak je mam, bo trudno znaleźć jakiś rodzimy zastępnik
Ania, to nie działa tak, że jak się czegoś nie lubi to się nie kupuje. Nie lubię róż bo po pierwsze nie pasują do mojego ogrodu. Ja bym jednak chciała żeby on pozostał dziki a róże nadają już bardzo konkretny , inny od naturalnego charakter. Po drugie ja nie używam chemii (albo prawie nie używam, bo przy ozdobnych czasem coś zapodam) i nie znam się na chorobach więc róże wywołują we mnie strach