Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anna_t 22:30, 28 maj 2016

AgataP napisał(a)

A czemu to?

Luki mówiła że słabe sadzonki były bo wiosenne i nie brał
rozplenic tez sporo zamówiłyśmy i ani jednej bo im wymarzły..
ag_zie 22:51, 28 maj 2016

Ale skarbów teraz masz to teraz do ziemi z tym! fajne spotkanie
Olili 09:31, 29 maj 2016

Biegam po Waszych wątkach i dobra napiszę brzydko żal mi d.. ściska ,że nie mogłam Was poznać osobiście,na dodatek w takich okolicznościach przyrody.
Fajnie poobdzielałyście się sadzonkami .
Zmień też może w końcu ten swój awatarek,bo jesteś tak piękna ,że aż nie wypada . Całe szczęście,że nie jestem facetem ,zakochałabym się jak nic...

Teściowie....nie będą mieszkać z Wami.. a później z pewnością się zdziwią,że jest tak pięknie.

Ja nie mam blisko teścia (teściowa nie żyje) a moi rodzice nie komentują ,pomagają bez słowa...a po czasie mówią co o tym sądzili

Mężowi wymyka się co jakiś czas ,że przesadzaniem uśmiercę rośliny,ale już nie bardzo może ten wybieg stosować ,bo skoro przesadzałam z miejsca na miejsce już w sumie ze hmmmmm 60 (jakby dodać,ze niektóre po kilka razy to wyszło by więcej) i nie padły to brakuje mu argumentu.

Z uwagi na to ,że pozbywam się czasem jakichś roślin,to znów zdarza mu się pytać,czy np. to ,że ta roślina już nam ładnie się rozrosła tzn. ,ze niedługo będzie do wycięcia ?
Filemon24 10:28, 29 maj 2016

Fajne prezenty dostałaś i to w jakiej ilości
a masz już te roślinki z bylinoweg? bo ja będę zamawiać jednak haha mam zamiar zamówić jeżówki meteor pink (strasznie mi sie spodobały)
AnnaCh 10:29, 29 maj 2016

Wsadzasz?
Jak M?
anna_t 10:30, 29 maj 2016

ag_zie napisał(a)
Ale skarbów teraz masz to teraz do ziemi z tym! fajne spotkanie

ha tylko nie na wszystko mam teren przygotowany
część już wczoraj szybko sadziłam bo do ukorzenienia dostałam i podlalam od razu

tragiczne robię te zdjęcia...
anna_t 10:41, 29 maj 2016

Olili napisał(a)
Biegam po Waszych wątkach i dobra napiszę brzydko żal mi d.. ściska ,że nie mogłam Was poznać osobiście,na dodatek w takich okolicznościach przyrody.
Fajnie poobdzielałyście się sadzonkami .
Zmień też może w końcu ten swój awatarek,bo jesteś tak piękna ,że aż nie wypada . Całe szczęście,że nie jestem facetem ,zakochałabym się jak nic...

Teściowie....nie będą mieszkać z Wami.. a później z pewnością się zdziwią,że jest tak pięknie.

Ja nie mam blisko teścia (teściowa nie żyje) a moi rodzice nie komentują ,pomagają bez słowa...a po czasie mówią co o tym sądzili

Mężowi wymyka się co jakiś czas ,że przesadzaniem uśmiercę rośliny,ale już nie bardzo może ten wybieg stosować ,bo skoro przesadzałam z miejsca na miejsce już w sumie ze hmmmmm 60 (jakby dodać,ze niektóre po kilka razy to wyszło by więcej) i nie padły to brakuje mu argumentu.

Z uwagi na to ,że pozbywam się czasem jakichś roślin,to znów zdarza mu się pytać,czy np. to ,że ta roślina już nam ładnie się rozrosła tzn. ,ze niedługo będzie do wycięcia ?

Iza dziekuję za komplement!
Już trochę teściów znam to jednym wpuszczam drugim wypuszczam, przyzwyczaiłam się ze pochwal nie uświadczę luuuzik
ja się trochę tego przesadzania boję..może dlatego do realizacji dotychczasowych pomysłów mi nie spieszno na spokojnie
Filemon24 10:47, 29 maj 2016

ja wszystko przesadzam jak mi się koncepcja zmieni haha ostatnio przesadzałam jeżówki i szałwie
anna_t 10:49, 29 maj 2016

Filemon24 napisał(a)
Fajne prezenty dostałaś i to w jakiej ilości
a masz już te roślinki z bylinoweg? bo ja będę zamawiać jednak haha mam zamiar zamówić jeżówki meteor pink (strasznie mi sie spodobały)

Meteor Pink

Dixie Scarlet
anna_t 10:52, 29 maj 2016

AnnaCh napisał(a)
Wsadzasz?
Jak M?

hahahahah M nic nie powiedział nie zdążyłam wypakować wszystkiego z auta bo musieliśmy się dziećmi wymienić, dopiero jak poszły spać to wypakowywałam.
posadziłam bergenie od Ciebie, ice dance od Lukiego i żurawki od Reni i..podlałam