Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

hindsight 20:14, 23 sie 2016

Hej, Aniu

Poprzegladalam sobie trochę

Sporo masz juz urządzone w ogrodzie. Polar Bear mnie zachwyciły, a Limek za rok nie poznasz

Widziałam zdjęcia przed i po frontowej, ale się zmieniło! Tylko te rodki takie biedne, nie mają tam chyba za dobrze, może je gdzieś przenieść?
anna_t 20:35, 23 sie 2016

hindsight napisał(a)
Hej, Aniu

Poprzegladalam sobie trochę

Sporo masz juz urządzone w ogrodzie. Polar Bear mnie zachwyciły, a Limek za rok nie poznasz

Widziałam zdjęcia przed i po frontowej, ale się zmieniło! Tylko te rodki takie biedne, nie mają tam chyba za dobrze, może je gdzieś przenieść?

cześć Dominika
no rodki kiepsko wyglądają..za dużo słońca chyba maja. ale sadzone gdy myslałam ze strona północna to cienista jest a to wystawa sie liczy
a wiesz byłam dzisiaj u Ciebie ale już Anbu i Toszkę masz to napewno coś wymodzicie
anna_t 20:38, 23 sie 2016

Filemon24 napisał(a)

ja sie ostatnio napaliłam na trzcinniki jutro muszę kupić miskanty mi wymarzły i już sie boje w nie inwestować więc wymyśliłam zastępstwo
w tym roku kupię trzcinniki overdam a w przyszłym na inną rabate karl foerster

ja tez lubię trzcinniki mam wanderbuch ale będą kolejna
a kiedy miskanty sadziłaś?
anna_t 20:39, 23 sie 2016

Madzenka napisał(a)
Poczekaj cierpliwie na kolejny sezon róż

pytałam Cie wczesniej czy to ze swany usztywni pędy spowoduje bardziej równomierne kwitnienie?
ale ja na swieto róz jadę, sadzisz ze nic nie kupię?
lojalna_ 21:07, 23 sie 2016

Aniu jak Ty lecisz z tymi stronkami. Tez zachorowałas na roze. Ja po fotkach u Marzenki oszalałam i chciałam sie odkupić natychmiast ale stopujacdziewczyny ....stopuja
Magda70 22:24, 23 sie 2016

Różyczka mnie przeraża...Wariatki normalnie
gusiarz 07:27, 24 sie 2016

anna_t napisał(a)
Herbatka tymiankowa - na bakterie, grzyby i robale.
Przygotowanie: do 1 i1/2 l butelki wsypać susz ziół tymianku 1op. 20g i oregano tak samo. Wlać 1/2l wódki oraz 1/2 l wody przegotowanej i ostudzonej, odstawić na dobę. Po przecedzeniu wsypać ponownie wilgotne zioła do naczynia i zalać pół litrem wrzątku. Szczelnie przykryć - ulatnia się substancja czynna - i odstawić do wystudzenia. Przecedzić i zmieszać razem z wczesniej odcedzoną wodą.
Użwać 300 ml na 2 - 3 litry wody. Lub 150ml profilaktycznie

... jaki fajny środek!! Nie spodziewałam się tak pięknie pachnącej mikstury! Dzięki Kasiu za udzielenie rad. Buziak wielki
anna_t 09:36, 24 sie 2016

lojalna_ napisał(a)
Aniu jak Ty lecisz z tymi stronkami. Tez zachorowałas na roze. Ja po fotkach u Marzenki oszalałam i chciałam sie odkupić natychmiast ale stopujacdziewczyny ....stopuja

lece bo jeszcze w domu siedzę, wrócę do pracy to tylko w weekend bedzie czas na ogród i forum
no własnie Ty nie masz róż?
anna_t 09:37, 24 sie 2016

Magda70 napisał(a)
Różyczka mnie przeraża...Wariatki normalnie

hahahhaha a Ty co zaszczepiona?
anna_t 09:38, 24 sie 2016

gusiarz napisał(a)

... jaki fajny środek!! Nie spodziewałam się tak pięknie pachnącej mikstury! Dzięki Kasiu za udzielenie rad. Buziak wielki

już zrobiłaś? szybka jesteś mój M mocno zdziwiony był gdy go poprosiłam o kupienie flaszki