Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

Makao_J 16:59, 08 lis 2016

W każdej pracy jest jakaś presja. Jednak gdy pracuje się z ludźmi życzliwymi to człowiek jest wydajniejszy. Niestety nie każdy na takich ludzi trafia.
Ja czasem rozmawiam z ludźmi z pobliskiego marketu i widać że tam tacy ludzie pracują. Sami mówią że uwielbiają tą pracę bo pracownicy są dla siebie bardzo mili i pomocni. Jak słyszy się ich i te rozmowy, jak się do siebie odzywają to czasem im zazdroszczę.
Życzę każdemu takiej atmosfery w pracy (a to przecież market).
anna_t 19:02, 08 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
Nawet u mnie Presja czasu i szybkie tempo to codzienność w mojej robocie Na szczęście jeszcze do domu nie zabieram
Ania trzymaj się, półtora roku temu przechodziłam to samo

staram się trzymać ale szkoda że ciemno jak wracam.. tak to bym w ogrodzie sie jeszcze odstresowywała
anna_t 19:05, 08 lis 2016

bdan napisał(a)
Najgorzej po przerwie do pracy powracać. Ja współczuję młodym, zwłaszcza jak presję kredytu jeszcze mają a praca jest bardzo stresująca.

Ja mówię, że mam ten komfort psychiczny, że jak w pracy nie da się już wytrzymać, to mogę byc na utrzymaniu męża. Córka już na swoim, syn tylko został, kredytu nie mamy, to jakoś rady damy.

ja finansowo nie narzekam poprostu przestawić się musze a pasja do ogrodu nie pomaga. nagle to co mnie kiedys kręciło wkurza :/
anna_t 19:06, 08 lis 2016

Filemon24 napisał(a)
Ja już przerobiłam mega stresującą pracę i pomimo dużych zarobków z życiu bym tam nie wróciła, nie dla mnie coś takiego wolałam zrezygnować.

nie za mloda na takie podejście jesteś? ja jak nie miałam rodziny to pierwsza w wyscigu szczurow startowałam
anna_t 19:07, 08 lis 2016

AniMa napisał(a)
Straszna ta presja czasu w pracy...jak się go połowę spędza na forumhehehehe

faaajnie masz u mnie wielki brat patrzy
anna_t 19:09, 08 lis 2016

Makusia napisał(a)
Kobieta pracująca już w pracy?
Masz tam dostęp do neta, czy surowo zabronione przeglądanie O. w godzinach pracy? Pozdrawiam pracującą

już po pracy. dostęp do forum mam ale monitorowane strony są i niby mógłby ktos się dopiendrolić wiec ryzykowac będę gdy mnie wkurzą z czymś innym
ale najgorsze że pinterest mam zablokowany
anna_t 19:16, 08 lis 2016

kasja83 napisał(a)

Masakra to jest- a i jeszcze multi-tasking pracodawcy lubią. NIe oszukujmy się-będziemy pracować do śmierciA co do emerytur też twardo się zastanawiam-czy nie przejdę na uprawy małorolne-coś trzeba będzie jeść

tia i jeszcze jakas kurka by się przydała
po tych cisowych kosteczkach będą mi smigać hahahahah
anna_t 19:25, 08 lis 2016

Pszczelarnia napisał(a)
To tatarski byłby super. Widziałam, że jeszcze rhus (octowiec) za wielopniowe okazy robił u T. Stuarta Smitha w hakone.

nie w sumaka nie będę wchodzić, na tatarskim stanie

AgataP napisał(a)

Ale chyba Tiger Eyes? on nie daje takich odrostów... piękny kolor, przebarwienia...

A o pracy to i ja mogłabym napisać - praca 10-12 h, czasami po 10 dni bez wolnego, 150 maili wychodzących i przychodzących + telefon stacjonarny i komórka... odpowiedzialność za pracowników i tabletki na uspokojenie w szafce
Teraz mniejsze zarobki, ale za to komfort spokoju
A emerytura? kurna przejdę akurat jak skończę spłacać kredyt za dom.
Kamień u szyi normalnie

tylko ten sumak mały do 2m wys tylko, ale fakt ładny

wiesz ja tez jestem świadoma ze dlugo w tym szaleństwie nie pociągnę i pewnie wkońcu wybiorę podobnie jak Ty. szykuję sie od paru m-cy na przekwalifokowanie ale narazie muszę tu zostac bo Natka za często choruje żeby do nowej robo iść
anna_t 19:28, 08 lis 2016

Makao_J napisał(a)
W każdej pracy jest jakaś presja. Jednak gdy pracuje się z ludźmi życzliwymi to człowiek jest wydajniejszy. Niestety nie każdy na takich ludzi trafia.
Ja czasem rozmawiam z ludźmi z pobliskiego marketu i widać że tam tacy ludzie pracują. Sami mówią że uwielbiają tą pracę bo pracownicy są dla siebie bardzo mili i pomocni. Jak słyszy się ich i te rozmowy, jak się do siebie odzywają to czasem im zazdroszczę.
Życzę każdemu takiej atmosfery w pracy (a to przecież market).

oj mogłabym ci poopowiadać jak to fajnie sie w korporacji pracuje i uwierz mi ci na najnizszym szczeblu nie są tak dziobani z góry
ale skończmy temat pracy na forum bo tu tak miło jest gdy o ogrodach i planowaniu piszemy
Filemon24 19:33, 08 lis 2016

anna_t napisał(a)

nie za mloda na takie podejście jesteś? ja jak nie miałam rodziny to pierwsza w wyscigu szczurow startowałam

hartkorowe pracę miałam więc eksploatacja następuje w przyśpieszonym tępię a komfort psychiczny i zdrowie są bardzo ważne, więc nie dla mnie praca której nie lubię i kredyty bo sama wiem po sobie że życie może odwrócić się o 360 stopni.....

u mnie jest jeszcze jeden problem jestem strasznym buntownikiem zawsze mówię to co myślę nie patrząc w ogóle na konsekwencje no i gdzie taki człowiek do korporacji......