Kochane moje wszystkie jestem

żyje

na forum byłam zadko ale teraz mała chora i siedziałam cały tydzień w domu. odżyłam
Anita ja tez z natury buntownik zwłaszcza jesli chodzi o głupotę ludzką i brak profesjonalizmu przełożonych...chryste nic mnie tak nie wku... jak szef z mniejszą wiedza merytoryczna ode mnie!
Marta, Makao, Malkul, Kasja83, Margarete, Anbu, Monka, Effa, Jola, Iwona dziękuję Wam za wsparcie..! powrót kiepski..wydawało mi się że będzie super, po 1,5 rokuw domu ze tego potrzebuję ze odzyję, nie zgniuśnieję do końca.. a tu zonk, dół totalny. wypaliłam się i straciłam reszte cierpliwości do tolerowania błazenady i głupoty. po 2 tygodniach pracy moja młodsza dostała zapalenia spojówek i pierwszy raz w życiu ucieszyłam się że mam chore dziecko

straszne. i wiecie co zrobiłam jak tylko w sobote w południe poszła spać? ogród! uhh...bajka. nawet w nd do tesciów na obiad nie pojechałam tylko w ogrodzie cebule sadziłam i korzystałam z pieknej slonecznej pogody

naładowałam akumulatorki
Łucja, kasia_w widziałam u Janki tą ściezkę

dokładnie tak chcę. tylko ciekawa jestem czy u Janki ta przestrzeń od tarasu do altany nie jest o wiele dłuższa ..
Sebek własnie o takiej pracy marzę, wyjść rano i niewiedzieć nawet kiedy czas w pracy zleci bez spiny i zerkania na zegarek co chwila. Korona juz na swoim miejscu, głęboki wdech-wydech i z duuzą dozą
luzu powrót do pracy chyba w poniedziałek
Iza napewno praca eMa czasochlonna ale pewnie ją kocha
Agata dziewczynki odbierają teście i czekają w domu do póki nie wrócę. bardzo nam pomagają
Aneta odpisałam u ciebie bo powiem szczerze że dopiero teraz zebrałam się w sobie zeby w swoim watku napisać. straciłam wene zdołowana robotą. dodatkowo GoT mnie wciagnęła na maxa
Gosia dzięki za kostki

a co do ksiązek to wlaśnie o dziewczynke mi chodzi. dla chrzesnicy eMa coś na gwiazdkę bym chciała. a słyszałaś o Kronikach Archeo?