Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anna_t 15:12, 19 sty 2017

iwka napisał(a)
Ania chociaż nie usuwaj swojego wątku, tyle u Ciebie ważnych informacji, zostaw dla potomnych buziaka ślę

cześć, fajnie ze wpadasz
wątek zostanie zamknięty nie usunięty, wrócę tu na stare lata pośmiać się jakie "problemy" miałam
właśnie ... bo jak to mówi Milka watek to ogródkowy pamiętnik i jak mówi Kasya .. jest ogród jest wątek ale mnie sentymenta naszły..
15:20, 19 sty 2017
anna_t napisał(a)

parocja boska gdby nie to ze wolno rosnie to bym się na nią skusiła. ale wybor padl na klony tatarskie. u Ciebie juz jest troche kwadratowo bo te trumienki z bukszanów masz z hortkami i jezowkami to bedzie nawiązanie
a z porzeczkami co?

fajnie ze Cię natchnęłam...normalnie kawa mi od razu lepiej smakuje!

porzeczki zostana 4 krzaki ...bo mam teraz 6 ale dwa cos mizernie rosna bezsensu trzymac ....i dwa agresty do wywalenia .... akurat mi pasuje ta przeróbka ...bo bede miec tez dodatkowe miejsce na papryke ....zagłebie gospodarcze musi sie lekko ucywilizować ...bo skrzynie podniosly standard to i reszta "wiejskiego" krajobrazu wyjdzie na ludzi
Makao_J 15:38, 19 sty 2017

No to już decyzja podjęta z zamknięciem wątku Będę wypatrywać. Gdybym przegapiła to zostaw w ostatnim wpisie info i przekierowanie na nowy wątek.
anna_t 16:06, 19 sty 2017

eee_taam napisał(a)

porzeczki zostana 4 krzaki ...bo mam teraz 6 ale dwa cos mizernie rosna bezsensu trzymac ....i dwa agresty do wywalenia .... akurat mi pasuje ta przeróbka ...bo bede miec tez dodatkowe miejsce na papryke ....zagłebie gospodarcze musi sie lekko ucywilizować ...bo skrzynie podniosly standard to i reszta "wiejskiego" krajobrazu wyjdzie na ludzi

fiu fiu wyższa fifarafa wkracza do ogrodu no dobrze, będę podgladać
Filemon24 16:07, 19 sty 2017

Fajne takie zdjęcia z drona wszystko widac jak na tacy.
anna_t 16:14, 19 sty 2017

Makao_J napisał(a)
No to już decyzja podjęta z zamknięciem wątku Będę wypatrywać. Gdybym przegapiła to zostaw w ostatnim wpisie info i przekierowanie na nowy wątek.

myslę że trzeba go zamknąć bo to trochę platanina mysli a w nowym więcej konkretów bedzie i juz wiem jak ma to wszystko wygladać. ale to nie tak ze zamkne i nowy otworze, moze dopiero za poł roku będzie nowy. wiesz jak to jest jak masz watek to jest trochę presja na działanie a ja już do pracy wróciłam i nie mam czasu w tygodniu tak jak to do tej pory było..
i szybko się decyzje zmieniają, myslałam że wiosne zaczne od obsadzania dalej frontu ale zaczne od wysiania gorczycy więc znowu sadzenie od 2 m-ce się przesunie
anna_t 16:15, 19 sty 2017

Filemon24 napisał(a)
Fajne takie zdjęcia z drona wszystko widac jak na tacy.

kazdy watek mogły takie mieć
nawigatorka 16:28, 19 sty 2017

Brzoza dla teściowej.podoba mi się
Super fotka z góry.czym robiona?
I plac zabaw od Malkul?
anna_t 17:52, 19 sty 2017

nawigatorka napisał(a)
Brzoza dla teściowej.podoba mi się
Super fotka z góry.czym robiona?
I plac zabaw od Malkul?

Asia fotka z drona i plac inspirowany Malkulowym ale jej mi się podoba bardziej
19:07, 19 sty 2017
Zdjecie z drona super , duży trawnik u ciebie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies