Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anulajda w raju

Anulajda w raju

anulajda 10:06, 23 sie 2017

Catalinasdiary napisał(a)
Ale piękności pokazujesz oczy mi się błyszczą.

mi też jak na nie patrzę
anulajda 10:12, 23 sie 2017

Kawa napisał(a)
Aniu jakie masz kanty trawnika wow
róże piękne
a ta afrodyta to duża rośnie?

zdjęcie krzaczka zawilca ci wstawiłam u mnie

Kanty to takie mam tylko w przedogródku i przy tarasach a reszta musi poczekać.
Afrodyta teraz ma trochę ponad metr i nie widać żeby dużo wyżej chciała rosnąć.

Dzięki zaraz sobie zobaczę
anulajda 11:13, 23 sie 2017

Moniq napisał(a)
Aniu po prostu pieknie. Powiedz mi prosze kilka slow o Afrodycieczyli jaki pokroj ma, jak eysoka rosnie itp.

Afrodyta ma pokrój krępego krzaka,rośnie zwarcie,ma liście błyszczące ciemnozielonego koloru jak na razie nie choruje.Jedyna wada tej róży to brzydko przekwitające kwiaty które pojawiają się po dwóch/trzech dniach i trzymają się w takim stanie dość długo,ostatnio nawet wyczułam zapach
Anitka 13:24, 23 sie 2017

Aniu, a u ciebie niezmiennie różyczkowo. Gdzie te chwasty na trawniku ?
Wszystko wymuskane. Ogród w ogóle nie odczuł twojej nieobecności i nie widać w nim oznak późnego lata, tylko wygląda, jakby dopiero był początek lata. Wszystko soczyście zielone.
anulajda 15:59, 23 sie 2017

Anitka napisał(a)
Aniu, a u ciebie niezmiennie różyczkowo. Gdzie te chwasty na trawniku ?
Wszystko wymuskane. Ogród w ogóle nie odczuł twojej nieobecności i nie widać w nim oznak pełnia lata, tylko wygląda, jakby dopiero był początek. Wszystko soczyście zielone.

Ha,trawnik wysoki to nie widać ale koniczyna rozpanoszyła się na dobre bo całe opakowanie mniszka poszło na niego.Róże dają teraz drugi popis a u mnie jest dużo tego różanego kwiatu to tak jesieni nie czuć a niektóre kwitną zdecydowanie lepiej niż wiosną.
Córa mi obiecała że po powrocie zawału nie dostanę i co większe chwasty wyrywała ale i tak drobnice mi zostawiła
Anitka 16:18, 23 sie 2017

anulajda napisał(a)

Ha,trawnik wysoki to nie widać ale koniczyna rozpanoszyła się na dobre bo całe opakowanie mniszka poszło na niego.Róże dają teraz drugi popis a u mnie jest dużo tego różanego kwiatu to tak jesieni nie czuć a niektóre kwitną zdecydowanie lepiej niż wiosną.
Córa mi obiecała że po powrocie zawału nie dostanę i co większe chwasty wyrywała ale i tak drobnice mi zostawiła

Pozazdrościć takiej córy Mojej zupełnie chwasty nie przeszkadzają i pewnie miała by problem odróżnić co jest chwastem. Teraz wpada tylko do domu na chwilę i wyjada maliny
Pogoda teraz sprzyja bardziej różyczką niż ta burzowa w czerwcu, więc po raz drugi będziemy u ciebie różyczkami nasze oczka cieszyć.
anulajda 16:54, 23 sie 2017

Anitka napisał(a)

Pozazdrościć takiej córy Mojej zupełnie chwasty nie przeszkadzają i pewnie miała by problem odróżnić co jest chwastem. Teraz wpada tylko do domu na chwilę i wyjada maliny
Pogoda teraz sprzyja bardziej różyczką niż ta burzowa w czerwcu, więc po raz drugi będziemy u ciebie różyczkami nasze oczka cieszyć.

No moja też miała z tym problem ale zdjęcia telefonem załatwiły sprawę.
Jak wyjada maliny to też dobrze ))
Kasiolaaa 20:46, 23 sie 2017

Afrodytka jest cudna wiesz mam pierwszy sezon chippendale i jest piekna ale nie lubie jej za to ze szybko przekwita a jeszcze jak deszcz to wogole masakra
beata_m 22:14, 23 sie 2017

Jak Ci się Aniu udało taki trawniczek utrzymać! u mnie upały porobiły piękne suche placki ... podlewanie na niewiele się zdało róże jak zwykle przepiękne!
ren133 22:24, 23 sie 2017

Aniu
A pokażesz PAstellę z dalszej perspektywy? bo moja długie bicze wypuściła i nie wiem czy to jest ok