Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anulajda w raju

Anulajda w raju

anulajda 22:52, 23 sie 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Afrodytka jest cudna wiesz mam pierwszy sezon chippendale i jest piekna ale nie lubie jej za to ze szybko przekwita a jeszcze jak deszcz to wogole masakra

Zdziwiłaś mnie tym że chippek tak szybko u Ciebie przekwita.
anulajda 23:10, 23 sie 2017

beata_m napisał(a)
Jak Ci się Aniu udało taki trawniczek utrzymać! u mnie upały porobiły piękne suche placki ... podlewanie na niewiele się zdało róże jak zwykle przepiękne!

Jak były te mocne upały to darowaliśmy sobie koszenie go albo kosiliśmy na wysoko, też za bardzo go nie podlewałam bo czasu brak ale potraktowałam go humusem aktiv dwa razy on mi w poprzednich latach dobrze działał na moją piaszczystą ziemie i w tym roku widać że się też sprawdził
anulajda 23:44, 23 sie 2017

ren133 napisał(a)
Aniu
A pokażesz PAstellę z dalszej perspektywy? bo moja długie bicze wypuściła i nie wiem czy to jest ok

Ona tak ma,jak się już dobrze ukorzeni to wypuszcza ale nie za wysoko tak do metra to max ,moje też tak miały bo w tym roku rosną niziutko a to za sprawą nornic które mi wiosną obżarły korzenie i biedactwa siły nie mają.Jak chcesz to CI jutro zrobię fotkę ale kosmosy tam wsadziłam to niewiele tych róż widać
Anitka 11:39, 25 sie 2017

anulajda napisał(a)

No moja też miała z tym problem ale zdjęcia telefonem załatwiły sprawę.
Jak wyjada maliny to też dobrze ))

Aniu moja różne zdjęcia mi podsyła, ale chwastów to jeszcze mi nie przesyłała Ale to jest fajne - konsultacja telefoniczna przy wyrywaniu chwastów. A mówi się, że ta dzisiejsza młodzież taka niezaradna
Kasiolaaa 22:00, 25 sie 2017

U mnie pastella tez metr ma i rosnie pierwszy sezon jest swietna dokupie jeszcze 10 sztuk na jesieni a chippek niestety mnie zawiodl
inka74 23:08, 26 sie 2017

Pastella z czekoladowym kosmosem piękny duet stworzyła. W trawce gdzie ty tam mniszki wypatrzyłaś? Na zdjęciach mega gęsta zielona.

Ciekawa jestem dlaczego Chippek u dziewczyn krótko kwiat trzyma. Mój tegoroczny ponad tydzień i w pełnym słońcu na tarasie w donicy jest.

U ciebie jesieni nic a nic nie widać a u mnie chyba zima się zaczyna - ciemiernik zakwitł.
tulucy 23:13, 26 sie 2017

Mój chippendale też bardzo długo trzyma kwiaty
anulajda 10:30, 27 sie 2017

Anitka napisał(a)

Aniu moja różne zdjęcia mi podsyła, ale chwastów to jeszcze mi nie przesyłała Ale to jest fajne - konsultacja telefoniczna przy wyrywaniu chwastów. A mówi się, że ta dzisiejsza młodzież taka niezaradna

Oj zaradna jest i to bardzo a jaka pomysłowa
anulajda 10:34, 27 sie 2017

Kasiolaaa napisał(a)
U mnie pastella tez metr ma i rosnie pierwszy sezon jest swietna dokupie jeszcze 10 sztuk na jesieni a chippek niestety mnie zawiodl

Aż 10,zostaw coś dla mnie uwielbiam Pastelle i chipka też
anulajda 10:56, 27 sie 2017

inka74 napisał(a)
Pastella z czekoladowym kosmosem piękny duet stworzyła. W trawce gdzie ty tam mniszki wypatrzyłaś? Na zdjęciach mega gęsta zielona.

Ciekawa jestem dlaczego Chippek u dziewczyn krótko kwiat trzyma. Mój tegoroczny ponad tydzień i w pełnym słońcu na tarasie w donicy jest.

U ciebie jesieni nic a nic nie widać a u mnie chyba zima się zaczyna - ciemiernik zakwitł.

Są i nie tylko mniszki ale i babki,koniczyny i jakiś nowy chwast którego pryskanie go nie zniszczyło,wczoraj go w końcu skosiłam.
To ciekawe z tym Chippkiem bo tak jak piszesz to bardzo wytrzymała róża,u mnie cały dzień w słońcu i trzyma długo kwiaty, ech gdyby wszystkie róże tak miały to jak pięknie by było
Brr zima,nie cierpię,ale że ciemiernik Ci zakwitł, u mnie zaglądałam ostatnio na niego to chyba mi zdechł,muszę jeszcze w jedno miejsce zajrzeć.