Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anulajda w raju

Anulajda w raju

anulajda 11:28, 21 sty 2018

AngelikaX napisał(a)
Aniu wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

Pięknie wiosennie u Ciebie na tych styczniowych fotkach Co mnie cieszy, bo zawsze jak powiem Wiosna widzę Twój ogród usłany tulipanami... już niedługo

)) Cieszę się że mój ogród tak Ci się kojarzy,macham i już też nie mogę się doczaekać tych widoków ))
anulajda 11:32, 21 sty 2018

beata_m napisał(a)
Cudny ogród Aneczko, faktycznie jak się patrzy na zdjęcia to ciężko doszukać się na nich potwierdzenia, że to środek zimy piękne te Twoje trawska, a żywopłociki bukszpanowe ... idealnie zielone
Macham cieplutko i życzę spełnienia marzeń w Nowym Roku

Dziękuję Beatko no już jest biało u mnie ale też długo nie odpisywałam to zima robi swoje,
Macham ))
anulajda 11:46, 21 sty 2018

adkawi napisał(a)
Anulajda witaj,trafiłam do Ciebie za sprawą pewnej miłośniczki róz przywlokłam się tu i widzę piękne symetryczne rabaty.Szukam inspiracji ,a Janeczka wiedziała gdzie mnie pokierować . Stworzyłaś piękne zestawienia roślin.

Witaj u mnie, ciesze się że się podoba U mnie były najpierw proste rabaty a potem zrodziła się miłość do róż to trzeba było to jakoś pogodzić razem )))
anulajda 12:01, 21 sty 2018

Anitka napisał(a)

Je też przycięłam część róż do pewnej wysokości, szczególnie te wysokie. Docelowo dotnę na wiosnę.
Fajnie te trawki po "przejściach" wyglądają.

Też nie lubię jak mi długie badyle róż na zimę wystają z rabat a przy okazji jak tnę jesienią to wiosną mam mniej pracy.
anulajda 12:33, 21 sty 2018

Ogród coraz bardziej zasypuje śnieg
anulajda 12:41, 21 sty 2018

Nowalijka 12:47, 21 sty 2018

Pięknie wszystko wygląda ale wiosny to mi już się chce. Widzę że Twój ogród nieuczęszczany. Żadnych dowodów zbrodni. Oprócz pierwszego zdjęcia. Tam ktos przemknąl. Reszta o po prostu biały dywan. Pozdrawiam niedzielnie.
tulucy 12:50, 21 sty 2018

Pięknie w śniegu...
Wiolka5_7 14:57, 21 sty 2018

Pięknie ogród w śniegu wygląda...
anulajda 19:02, 21 sty 2018

Nowalijka napisał(a)
Pięknie wszystko wygląda ale wiosny to mi już się chce. Widzę że Twój ogród nieuczęszczany. Żadnych dowodów zbrodni. Oprócz pierwszego zdjęcia. Tam ktos przemknąl. Reszta o po prostu biały dywan. Pozdrawiam niedzielnie.

Elu witaj ogród nieuczęszczany bo fotki z rana były tylko piesio idąc na siku ślady zostawił
Pozdrawiam