Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

kaz742011 22:17, 09 kwi 2017

violka171 napisał(a)

wczoraj było cieeeeeeeeplutkie ,a dziś słoneczko cały dzień nas rozpieszczało ,było chyba z 25 w słońcu i zero wiatru,a i bezchmurnie

Mieliście wymarzoną pogodę aby spędzić ja na działce. U nas też było słonecznie ale temperatura przez pół. Jutro ponoć ma być cieplej. I dobrze bo hortensje mam do posadzenia i okna trzeba myć .
violka171 22:18, 09 kwi 2017

hanka_andrus napisał(a)
Czy ja Tobie pisałam, że Twoje prezenty tuż przed pełnym rozkwitem? I biały szafirek się znalazł!
Buziaczki dla Krasnalek!

nie,nie pisałaś ależ się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moje Tulipki ROCOCO ech nic z nich nie będzie-gniją mi jako jedyne
Mam nadzieje że ich nie dostałaś ,a szafirek hmmm...kupowałam sobie na jesień z Natą,całkiem możliwe że Nata wcisnęła białego Szafirka-ta to jest mała wariatka
Krasnalki też dopytują o Ciebie
violka171 22:20, 09 kwi 2017

katel napisał(a)
Magnolia naprawdę dorodna , clematisy w mnie jeszcze listki w pąkach mają a u Ciebie już pączki kwiatowe - no już sie nie mogę doczekać .
Gumowce super!

a dziekuję za gumowce hi hi ,taki mały myk
mój clematiz to pełny niebieski -Multi Blue,malutki jeszcze ale cieszy jak nic
violka171 22:23, 09 kwi 2017

kaz742011 napisał(a)

Mieliście wymarzoną pogodę aby spędzić ja na działce. U nas też było słonecznie ale temperatura przez pół. Jutro ponoć ma być cieplej. I dobrze bo hortensje mam do posadzenia i okna trzeba myć . A

ja zamiast w domu okna myć to buszuję w ogrodzie hi hi ,chyba w nim spędzimy tegoroczne święta
violka171 22:24, 09 kwi 2017

Basilikum napisał(a)

ha ha mam takie w przedszkolu. Lezaly takie sobie i nikt sie do nich przyznac nie chcial wiec zrobilismy dziury i posadzilismy szczypior

brawo,jak widać nie tylko ja mam bzika
hanka_andrus 22:25, 09 kwi 2017

Szafirka białego osobiście mi ukopałaś jak byłam u Was, A tulipków odmianowych szkoda, Mi wszystkie prawie wyjadły nornice, zostały te, które w nieuporządkowanej na jesień rabacie posadziłam. Tam gdzie gleba była pulchniutka, wyżarły mi wszystko!

Twoje tulipanki
Radziu2013 22:54, 09 kwi 2017

Viola dla Ciebie taki. Nie wiem czy je już gdzieś dawałem czy nie, ale jutro zrobię nowe zdjęcia to wtedy nowy kwiatek będzie zarezerwowany dla ciebie
violka171 00:09, 10 kwi 2017

hanka_andrus napisał(a)
Szafirka białego osobiście mi ukopałaś jak byłam u Was, A tulipków odmianowych szkoda, Mi wszystkie prawie wyjadły nornice, zostały te, które w nieuporządkowanej na jesień rabacie posadziłam. Tam gdzie gleba była pulchniutka, wyżarły mi wszystko!

Twoje tulipanki

tak pamietam że miałam parę szt białych a mimo to dałam CI pamiętam,ja dokupiłam białe na jesień i myslałam że te Ci się jeszcze trafiły
Tulipki na moje oko bedzie jeden żółty a drugi po prawej coś z bordo
dziekuje ze są KRASNALKI SIĘ MEGA UCIESZĄ
violka171 00:10, 10 kwi 2017

Radziu2013 napisał(a)
Viola dla Ciebie taki. Nie wiem czy je już gdzieś dawałem czy nie, ale jutro zrobię nowe zdjęcia to wtedy nowy kwiatek będzie zarezerwowany dla ciebie

ACH dziękuję za kwiatek one najbardziej cieszą oczka
ps.czekam na ten nowy ogrodowy nie popuszczę
patrycja 10:52, 10 kwi 2017

A jak dziecię? Nie dusi się już? Pozdrawiam