Viola co tam dwie tuje...niech im idzie na zdrowie,przypuszczam ze to wielbiciele trunków...a tym co od nich kupili niech wszystko poschnie Ja to winie tych co kupują od pijaczków
Elżbieta Franka
To Ci skubańce szkód narobią ,współczuję Irenko Asiak Kaz 742011 Zbyszku Nowalijko Basiu tak samo myslę jak Wy ale co poradzę,poszłam tokiem myślenia Basi niech im padną te szmaragdy ,troszkę się obawiam że mogą iść bardziej wartościowe rzeczy ech .
Tymczasem na otarcie łez poszłam do biedrony i wyszłam z Rododendronem hi hi
O jaki piękny okaz! I kolor! Oby nie był pomylony!
A na takich, co to im się wszystko przydaje, co inni mają, to mówię: Oby im smród nogi i ręce powykręcał!
Asiu nie dziekuję Haniu tez mam taką nadzieję że bedzie ten kolorek,był ostatni ,zobaczymy jak za niedługo zakwitnie bo pąki ma ,Jeszcze raz gratki na nową Magnolkę-bedzie coo podziwiać !!!!!
W katolickim, wybranym narodzie trzeba wszytko zamykać. Bo w cudowny i nadprzyrodzony sposób się rozmywa w przestrzeni.. A za komuny pamiętam jak wychodziło się w pole i nikt nie zamykał domu. Jak się wyjeżdżało dalej to klucz się kładło nad drzwiami lub pod wycieraczka. Teraz wesele w rodzinie... i wynajmują ochronę do pilnowania gospodarstwa, bo mogą okraść jak będą na imprezie czy w kościele. Świat zszedł na psy.... i nawet garstka uczciwych nie jest w stanie osłodzić mojego rozgoryczenia. Dlatego siedzę na forum, bo tu są uczciwi Nawet jak się trafi ktoś taki "nietrafiony" to szybko znika z forum.
Nie ogrodowo ale tak mi się skojarzyło.. w wielki tydzień... noc konfesjonałów.. ciekawe czy się złodzieje spowiadają??