Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu narazie jest ściernisko... » Edycja postu

Tu narazie jest ściernisko...

anabuko1 08:06, 17 lut 2020

BasiaLT napisał(a)
Weekend upłynął na samych przyjemnościach. Byłyśmy z Zosią na Gardenii. W tym roku na spotkanie przyszło znacznie więcej osób i było bardzo sympatycznie. Szczegółowa relacja na osobnym wątku tematycznym.

Ale wam fajnie.Suuper.
No i bardzo fajne zakupy.
I te kury i roślinki.No super.
I wysiewy poczynione.
Ja jakoś stoję w miejscu .
Ciemierniki śliczne.
Zwłaszcza urzekł mnie ten 1 .Cudny jest..Taki inny
GorAna 18:24, 17 lut 2020

Ale fajne spotkanko, szkoda, że nie mogłam być
Pozdrawiam Basiu
sylwik69 14:15, 19 lut 2020

Basia u Ciebie też praca wre! ale pięknie się prezentują trzmieliny w tych ciemnych donicach i jakie niespotykane tulipany masz!! ciekawa jestem ich kwitnienia
No niesamowita jesteś,jeszcze po przyjeżdzie z Gardenii zaliczyłaś bal? jak się chce to można wszystko pogodzić a ja do wieczora walczyłam z projektem kuchni dla syna w salonie BRW. Padłam jak kawka,ale wszystko załatwiliśmy
BasiaLT 14:49, 19 lut 2020

No nie wiem kto był bardziej dzielny, ja na balu czy ty w salonie meblowym
Te tulipany kupiłam na Gardenii, tak mnie urzekły że na nic były wcześniejsze deklaracje że nie kupuję żadnych cebul. Wczoraj je przesadzałam do osobnej donicy bo stwierdziłam że pod bukszpanami to raczej był głupi pomysł. Jak urosną to pójdą w bok, i nie dość że to będzie głupio wyglądało to jeszcze mogą się połamać.
zawitka 08:46, 20 lut 2020

Aleś ty szybka Kobieto,choć czasami tak trzeba żeby wszystko ogarnąć .Zakupy ekstra masz teraz trochę roboty ale potem będziesz się tylko delektować kolorami i widokami
SlonecznyOgrod 21:30, 20 lut 2020

Już roślinki sadzisz, to daje dużo zadowolenia, teraz po zimie najbardziej, więc zazdroszczę.
Spotkanko fajne miałyście.
basia3012 23:47, 20 lut 2020

Basiu, u mnie już jest Tekla. Może zajrzysz.
BasiaLT 09:45, 21 lut 2020

zawitka napisał(a)
Aleś ty szybka Kobieto,choć czasami tak trzeba żeby wszystko ogarnąć .Zakupy ekstra masz teraz trochę roboty ale potem będziesz się tylko delektować kolorami i widokami

Halinko ja mam taką ilość do ogarnięcia że głowa mała i nie wiadomo co najpierw. Liczę że w weekend będzie ładna pogoda bo chwiałam trochę porobić porządków w ogrodzie, ale na razie tylko wieje i leje.
hankaandrus_44 10:37, 21 lut 2020

To ta jak u mnie. Szansy na normalność w pogodzie dalej nie widzę. Pozdrawiam cieplutko.
basia3012 10:57, 21 lut 2020

Basiu, tawułki to znam. One są chyba i wysokie i niskie. Ale świecznicy to nie znam. czy ona u Ciebie rośnie w cieniu? Czy długo kwitnie?