Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 23:01, 28 maj 2017

Kondzio napisał(a)
Dawno nie zaglądałem a tu widze, piekne zdjecia wstawiasz. Ja niestety miałem ciachać dobre fotki nowym sprzętem i co wielkie rozczarowanie

Kondziu Ale mi niespodzianke zrobiles
Czym sie tak rozczarowales?
Kondzio 23:04, 28 maj 2017

Nie radzę sobie z ostroscia zdjeć i musze ustawiać ręcznie a na to trzeba miec czas Ciesze się
Kasiek 23:08, 28 maj 2017

Kondzio napisał(a)
Nie radzę sobie z ostroscia zdjeć i musze ustawiać ręcznie a na to trzeba miec czas Ciesze się

Moze sprobuj na funkcji automatik na poczatek? Tez czesto z niej korzystam, zazwyczaj wtedy, kiedy biegne przez siebie i w ostatnim momencie sobie przypomne ze mam aparat przy sobie
Kondziu, fajnie ze jestes wiesz ?
Toszka 23:09, 28 maj 2017

Ależ piękne zdjęcia latających i żabek
Kasiek 23:13, 28 maj 2017

Ups, jeszcze te znalazlam

Kasiek 23:17, 28 maj 2017

Ha, mam ogorka

zakwitl kolejny clematis, Warszawska Nike

kwitnie i kwitnie

I na dobranoc

gosika67 23:28, 28 maj 2017

Kasia niezła kolekcja host jak w ogrodniczym. Co do żab to o jedną ropuchę bym się przewróciła, plątała się po podwórku.
OBOK na słupie przysiadł bocian i zaczął się klekot, orkiestra jak się patrzy:żaby świerszcze i jeszcze ten bociek.Nic tylko usiąść na ławce i słuchać koncertu, tylko, że komary tną jak diabli.Jak u Was z komarami?
Kasiek 17:54, 29 maj 2017

hanka_andrus napisał(a)
Dziękuję za miłe towarzystwo na spacerze w pięknym ogrodzie! Było cudnie!

Alez prosze Haniu Chyba jeszcze cos mam....
Kasiek 17:55, 29 maj 2017

Toszka napisał(a)
Ależ piękne zdjęcia latających i żabek

Dziekuje Toszko
Kasiek 18:03, 29 maj 2017

gosika67 napisał(a)
Kasia niezła kolekcja host jak w ogrodniczym. Co do żab to o jedną ropuchę bym się przewróciła, plątała się po podwórku.
OBOK na słupie przysiadł bocian i zaczął się klekot, orkiestra jak się patrzy:żaby świerszcze i jeszcze ten bociek.Nic tylko usiąść na ławce i słuchać koncertu, tylko, że komary tną jak diabli.Jak u Was z komarami?

Co do platajacej sie zaby pod nogami... Dwa lata temu skasowalam w ten sposob samochod. Wpadlam w poslizg na setkach zab. W czasie ich godow sa tu znaki drogowe ostrzegajace przed miejscem ich spacerow w kierunku jezior,( rysunek zaby w czerwonym kolku) sa ochrony przy drogach by nie wlazily na jezdnie,( takie zapory ze sztywnej folii postawione w pionie) panstwo buduje im pod jezdnia specjalne tunele aby mogly ,, swoja,, droga isc z zewem natury...Nie. Bawarka rozgonila cale to towarzystwo przy okazji kasujac auto.

Opowiesc o zabie i bocianie rozrzewnia...Czlowiek zabija dla zabawy lub z innych niskich pobudek, zwierzak z glodu...
Komary sa wieczorami, mieszam w okolicy kilkunastu jezior wiec tak, komary sa odczuwalne